loader
menu

CIUTAT

Els Premis Emprèn de la Diputació guardonen 18 empreses de les comarques de TGN

El Circ Ciutat dissabte, 28 de novembre de 2015

Un conreu de safrà ecològic, una web amb paquets turístics per a persones discapacitades i un altre amb serveis turístics al Delta, una botiga on es fan classes de brodat, el primer alberg juvenil de la ciutat de Tarragona i la primera plataforma d'emissores de ràdio on line al territori.

Foto: Diputació de TGN

Són les sis iniciatives guardonades amb 5.000 euros en l'edició d'enguany dels Premis Emprèn, convocats per la Diputació de Tarragona per distingir nous projectes empresarials, i també empreses consolidades i d'altres en vies de recuperació. Dotze projectes més han obtingut un reconeixement i, un tretzè, una menció especial.

Els guardons Emprèn

Emprèn en femení: Deltacleta

Empren Jove: Tarragona Hostel

Emprèn al món rural: Safrà ecològic de Botarell (SAFREB)

Emprèn socialment: www.tgnaccessible.cat

Emprèn i sorprèn: Ràdio City Group

Emprèn i Reemprèn: Llanes de colors de Reus

En aquesta tercera edició s'havien rebut 65 propostes (9 propostes del Camp de Tarragona i 16 de les Terres de l’Ebre), amb la participació de 116 persones.

El lliurament dels guardons l'ha encapçalat el president de la Diputació, Josep Poblet, acompanyat del diputat de l’Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Promoció Econòmica de la institució, Joan Josep Malràs, i diferents representants de la Diputació i d'altres administracions i entitats. L'acte ha comptat amb la intervenció de Josep Ramon Nogués, director general del Taller Baix Camp, de Reus. Josep Poblet ha destacat el valor d'aquests premis com a incentiu al foment empresarial del territori.

Formació i acompanyament

Els Premis Emprèn són un dels eixos centrals de tot un conjunt d’actuacions que des del'Àrea de Recursos Humans i Polítiques Actives d'Ocupació de la Diputació de Tarragona es duen a terme per donar suport a les iniciatives emprenedores i al creixement econòmic, social i sostenible del territori. Per això, amb l’objectiu de millorar les competències dels participants, els mesos d’abril i maig es duen a terme diverses jornades de formació relacionades amb la gestió del temps, la presència a les xarxes socials i les competències personals.

L’ens també acompanya a tots els projectes durant el seu procés evolutiu, oferint-los assessorament en l’elaboració del pla d’empresa, accions específiques per a la consolidació i les segones oportunitats o sessions de networking. També organitza el Fòrum d’inversió dipta.cat per tal de buscar fonts de finançament.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar