loader
menu

CIUTAT

Donar en lloc de comprar: arriba el #givingtuesday

El Circ Ciutat dilluns, 30 de novembre de 2015

Després del Black Friday i del Ciber Monday, dues dates en les quals l'únic objectiu és el consum, arriba un nou dia: el #Giving Tuesday. Es tracta del Dia Mundial dedicat a l'acció de donar, que se celebra el proper 1 de desembre, i que per primera vegada també es visualitzarà a casa nostra.

El dia 1 de desembre se celebra el Dia Mundial dedicat a l'acció de donar. A Tarragona, es pot participar col·laborant amb una iniciativa de la Fundació La Muntanyeta

A Tarragona, organitzacions com l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta participaran en la iniciativa per tal d’aconseguir que s’incentivin i es multipliquin les bones accions de les persones. La Muntanyeta hi participa amb un projecte relacionat amb les activitats terapèutiques que porta com a títol “Teràpies per als infants amb paràlisi cerebral”.

Www.givingtuesday.cat

L’objectiu d’aquest projecte és recaptar fons per a les teràpies imprescindibles i més adequades als nens i joves afectats de paràlisi cerebral, que tenen com a objectiu millorar la seva qualitat de vida. Són teràpies com la musicoteràpia, la teràpia amb animals o la hidroteràpia, entre d’altres.

Per tal de facilitar el procés d’involucració amb el moviment, #GivingTuesday ofereix una plataforma web en la qual s’hi poden publicar projectes solidaris, així com col·laborar-hi. La Muntanyeta ens ofereix l’oportunitat de formar part d’una bona causa en el següent enllaç:

Més informació: www.givingtuesday.cat

#GivingTuesday, un moviment global i social que arriba per primera vegada a casa nostra

#GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món a celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc. Però sobretot ha de ser el punt de partida per seguir donant i promovent la donació els altres 364 dies de l’any.

Utilitzant el hashtag #GivingTuesday com a instrument per a difondre aquesta idea a les xarxes socials, es busca mobilitzar a tots els ciutadans, famílies, organitzacions i empreses perquè contribueixin en aquest dia mundial de la donació, que se celebra cada any el primer dimarts de desembre.

La idea del #GivingTuesday va sorgir el 2012 per l’ONG 92Y Street de Nueva York, dedicada durant més de 100 anys a les obres socials, i de la Fundació de les Nacions Unides, que ha aportat la seva experiència en l’estratègia i la difusió de projectes solidaris.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar