loader
menu

CIUTAT

La Casa d'Oficis de Campclar i de la Part Alta donarà feina durant un any a una trentena de joves tarragonins

El Circ Ciutat dimarts, 01 de desembre de 2015

L’Ajuntament de Tarragona donarà feina a una trentena de joves durant un any a través de la Casa d'Oficis de Campclar i de la Part Alta. Es contractaran persones menors de 24 anys gràcies a una iniciativa subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als barris i cofinançada pel Fons Social Europeu.

Tarragona Impulsa, a més, seleccionarà també 230 joves per altres programes ocupacionals

El projecte començarà el 30 de desembre i constarà de dues fases remunerades de sis mesos cadascuna, una primera etapa de caràcter formatiu i una segona fase de treball.

Foto: tarragona.cat

La primera etapa de cada especialitat formativa consta de 840 hores formatives. Les tres especialitats pel curs 2015-2016 són, atenció sociosanitària a persones dependents a domicilis, reparació i manteniment d’habitatges i dinamitzadors d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil i tindran 10 alumnes cadascuna.

Es tracta d'una formació professionalitzadora que pretén millorar les possibilitats de trobar feina dels participants. Durant els sis mesos de treball els participants contractats per l’Ajuntament realitzaran tasques de suport segons l’especialitat formativa assolida, els alumnes d’atenció sociosanitària faran tasques de suport al Servei d’ajuda a domicili municipal, els de reparació i manteniment realitzaran reformes bàsiques de pisos i detecció dels problemes de pobresa energètica amb la coordinació de Serveis Socials i els dinamitzadors d’activitats d’educació faran tasques de suport als casals i tallers d’hàbits saludables i prevenció a les escoles de Tarragona.

Requisits

Els joves han de tenir d’ entre 16 i 24 anys.

Han d’estar inscrits a l’atur com a demandants d’ocupació.

Tenir un nivell mínim de qualificació assolit (ESO, batxillerat, CFGM o equivalents).

A part dels requisits ementats es valorarà el fet que visquin als barris de la Part Alta o Campclar.

Tarragona Impulsa seleccionarà 230 joves per altres programes

Properament Tarragona Impulsa gestionarà més programes destinats a joves que actualment estan pendents de resolució, dos d’ells son programes que ja s’han realitzat en anys anteriors com Joves per l’Ocupació i fem Ocupació per a Joves i altres que son una nova aposta de la conselleria, es preveu que per poder dur a terme tots els projectes Tarragona impulsa necessita seleccionar a més de 230 joves d’aquí fins a finals d’any.

“Aposto per aquests tipus de projectes que ajuden a motivar i a estimular als joves per l’aprenentatge aconseguint que el noi o la noia augmenti així la possibilitat d’inserció i li permeti construir el seu propi itinerari formatiu i qualificador”, diu Francesc Roca, conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar