loader
menu

CIUTAT

La CUP torna a reclamar a l'Ajuntament que li deixi veure la feina que va fer Inipro per a Serveis Socials

El Circ Ciutat dimarts, 01 de desembre de 2015

El grup municipal de la CUP a Tarragona ha tornat a carregar contra l'equip de govern del PSC per l'anomenat cas Inipro. Els dos regidors cupaires, Laia Estrada i Jordi Martí, han denunciat que encara no han rebut cap dels informes en què es detallaven totes les tasques realitzades per l'esmentada empresa a l'Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS) entre el 2010 i el 2012, i que van sol.licitar de manera formal al Gabinet d'Alcaldia fa uns dies.

Laia Estrada i Jordi Martí, els dos regidors de la CUP a TGN. Foto: circdetarragona.com

La formació anticapitalista, que va presentar denúncia a la Fiscalia l'any 2013, ha lamentat la resposta de l'actual regidora de Serveis a la Persona, Ana Santos, qui ha argumentat que "l'aixecament del secret judicial del cas no ens ha estat notificat formalment i la documentació del cas continua en possessió del jutjat".

Davant de la demanda de la còpia dels treballs realitzats per l’empresa INIPRO durant el mateix període de temps i de les actes de recepció d’aquests treballs, o en el seu defecte, la documentació acreditativa de la realització dels treballs i recepció per part de l’Ajuntament, la consellera Santos va contestar el mateix que a la primera pregunta.

I davant la demanda d’una memòria detallada, expedida per l’empresa INIPRO, dels treballs realitzats durant els anys 2010, 2011 i 2012, o en el seu defecte, document de similar contingut que fos entregat a la finalització dels treballs, la consellera va respondre exactament el mateix, recordant que el jutge que investiga el cas no els havia notificat formalment l'aixecament del secret de sumari.

Davant aquesta resposta "calcada i buida de contingut", segons la CUP, el procurador dels cupaires ha sol·licitat que es requereixi a l’Ajuntament de Tarragona la documentació ja demanada, ja que a la formació independentista no lin consta que aquesta documentació es trobi en mans del Jutjat".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar