loader
menu

CIUTAT

La Via T tornarà a omplir de música i solidaritat els carrers de Tarragona

Guillem Roqué Ciutat dijous, 03 de desembre de 2015

Després de l’èxit de l’any passat, l’associació de comerciants Via T repetirà enguany la campanya “Nadal Musical”, segona edició d’una iniciativa que pretén dinamitzar el comerç i la vida de la ciutat amb més d'una trentena d'actuacions musicals al carrer durant els dies previs a les festes nadalenques. Tal i com va explicar Joan Olivella, diputat delegat dels Serveis d’Assistència al Ciutadà, la premissa que vertebra el projecte és la voluntat de “vincular cultura i comerç per fer que la ciutat sigui un lloc més agradable”.

Músics del Conservatori de Tarragona en l'acte de presentació de la 2a edició de la campanya "Nadal Musical" de la Via T. Guillem Roqué

Presentació de la 2a edició de la campanya "Nadal Musical" de la Via T. Guillem Roqué

Músics i representats de les associacions i organismes participants en la 2a edició de la campanya "Nadal Musical". Guillem Roqué

Salvador Minguella, president de la Via T, va fer una valoració molt positiva l’edició de l'any passat i va destacar que l’associació està molt orgullosa del projecte i que tenen el propòsit de potenciar-la per a que no es circumscrigui exclusivament a les dates nadalenques. El potencial que ofereix la unió d’art i comerç.

Per la seva banda, Enric Dalmau, director de CaixaBank a Tarragona, va destacar la vessant solidària de la campanya ja que per cada compra que es pagui amb una targeta de crèdit o dèbit de La Caixa entre l'11 i el 23 de desembre als establiments membres de la Via, l’Obra Social de La Caixa farà una donació de 0,25 cèntims. Basant-se en dades de l’any anterior, es preveu que la quantitat recollida arribi als 3.000 euros i es destinarà a recolzar la tasca d’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil, una iniciativa de la Creu Roja que combat els dèficits alimentaris que pateixen els més petits.

El proper 11 de desembre es farà la primera de les actuacions i l’encarregada serà la coral itinerant The Issel’s Singers que començarà a cantar versions de les nadales més típiques als Porxos de la Part Alta i finalitzarà al carrer Sant Fructuós. Aquest grup és només un dels 18 que hi participaran i que oferiran un tast de diferents estils musicals, des blues, fins els rock dels 70 passant per batucades i música clàssica.

La iniciativa compta amb la participació del Conservatori de Música de Tarragona, l'acadèmia NouArt i l'escola Estudi de Música amb el suport de Repsol que s'hi suma enguany, de l’Obra Social de La Caixa i de vermut Miró.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar