loader
menu

La investigació pel cas Inipro no preocupa 'gens' a l'alcalde Ballesteros

El Circ dijous, 03 de desembre de 2015

La investigació del cas Inipro no amoïna ni l'equip de govern del PSC a l'Ajuntament de Tarragona ni tampoc a l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros. "No estic gens preocupat", ha explicat el batlle durant la trobada nadalenca amb els periodistes que cobreixen actualment l'actualitat municipal de Tarragona.

Foto: circdetarragona.com

L'alcalde ha volgut restar transcendència a les crítiques recents de la CUP en relació amb l'esmentat cas, en què denunciava l'opacitat de l'equip de govern tarragoní per no facilitar-los cap dels treballs que l'empresa Inipro va fer per a l'Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS) durant els anys 2010, 2011 i 2012.

Ballesteros ha aprofitat per desacreditar la denúncia dels dos regidors cupaires: "Com que feia temps que no es parlava del cas es van inventar una roda de premsa". Des del consistori s'ha recordat que la Candidatura d'Unitat Popular, denunciant del cas a la Fiscalia l'any 2013, "ja és part interessada", donant a entendre que el jutjat ja els informa. Ballesteros, a més, ha reiterat que, a hores d'ara, ningú els ha notificat formalment cap ordre perquè entreguin còpia dels treballs realitzats per Inipro.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar