loader
menu

CIUTAT

Creu Roja portarà joguines per Nadal a més de 2.000 nens de les comarques de TGN

El Circ Ciutat divendres, 04 de desembre de 2015

Comença la campanya de Creu Roja Joventut a Catalunya que, entre el 4 i el 31 de desembre, s’encarregarà de recollir joguines per repartir-les aquest Nadal entre infants en situació de risc. Es calcula que més de 2500 infants de la demarcació se’n beneficiarà, una xifra inferior a la del 2014 quan es va tocar sostre després d’uns anys amb una xifra en constant augment.

Cartell de la campanya Joguines de Creu Roja Joventut

Per a que aquesta 23ena edició sigui un èxit, es calcula recollir unes 12.000 joguines que es destinarien a la demarcació de Tarragona i unes 80.000 per arribar als 25.000 nens que se’n beneficiaran en el conjunt de Catalunya.

La campanya, que comptarà amb un equip de 118 voluntaris a la demarcació i amb una vintena d’empreses que li donen suport, porta per lema “Hi ha moltes joguines, tria la teva forma d’ajudar. Posa en forma la teva solidaritat” i per segon any consecutiu es celebrarà de forma generalitzada en d’altres punts de l’Estat espanyol.

S’emmarca en el projecte de Joguina Educativa de Creu Roja que pretén sensibilitzar sobre el valor educatiu del joc. És per això que des de l’organització es demana que les joguines donades no siguin ni sexistes ni bèl·liques i, si pot ser, promoguin el joc en grup.

Si voleu participar-hi podeu consultar els punts de recollida a la pàgina web www.lajoguinaeducativa.com.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar