loader
menu

CIUTAT

La falta de subvenció municipal ajorna l'inici de la campanya nadalenca a l'entorn del Mercat de TGN

Guillem Roqué Ciutat dilluns, 07 de desembre de 2015

L’encesa de llums del passat 27 de novembre va donar el tret de sortida de la campanya nadalenca, però els comerços de l’entorn del Mercat encara no tenen clar si podran tirar endavant les propostes que han ideat per dinamitzar el comerç durant aquestes dates cabdals del calendari comercial. A principis de novembre, la Unió de comerços de l’entorn del mercat va presentar dues propostes d’acció que no s’engegaran fins que es conegui la xifra amb la que hi col·laborarà l’Ajuntament.

Foto: circdetarragona.com

En el que esperen que sigui el darrer Nadal amb obres al Mercat, l’agrupació de comerciants dels seus voltants va idear i presentar a la regidoria de comerç dues propostes d’accions per revitalitzar la zona i incentivar el consum durant les festes. En aquests moments, la materialització dels dos projectes depèn principalment del suport econòmic que els hi pugui arribar des de l’Ajuntament.

La regidora de comerç, Elvira Ferrando, va confirmar que encara no hi ha una data concreta per poder assegurar la disponibilitat dels recursos, però va assegurar que s’està treballant per trobar la quantitat necessària per a que els projectes surtin endavant. Al tractar-se d’una partida no contemplada en els pressupostos anuals, caldrà estudiar amb cura d’on sortirà i quina serà la quantitat que s'aportarà.

Ferrando, que va destacar el bon clima de treballar que hi ha amb els comerciants de la zona, va marcar la zona com una de les prioritats de la seva agenda i va afirmar que amb la celebració del centenari i durant el 2016 es treballarà activament per dinamitzar-la i “fer visible que el Mercat i els voltants estan vius”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar