loader
menu

CIUTAT

L'empresa d'Aparcaments treballa contra rellotge per tornar a obrir el pàrquing Saavedra

El Circ Ciutat dilluns, 07 de desembre de 2015

L'empresa Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) treballa contra rellotge per tornar a obrir el pàrquing Saavedra, almenys als abonats. Fonts d'AMT han explicat al Circ que els danys ocasionats per l'incendi d'ara fa dues setmanes van ser més grans dels previstos.

Els 400 vehicles que hi estan abonats continuen estacionant a l'avinguda Catalunya. El foc de fa dues setmanes va malmetre canonades i tot el sistema contra incendi s'ha hagut de substituir

El foc, però principalment les altes temperatures, van fondre totes les canalitzacions d'aigua (baixants) i van malmetre tots els sensors contra incendis de la sisena planta. Tot i que els baixants d'aigua ja estan reparats, l'endarreriment ha vingut originat per la complexitat a l'hora de substituir els sensors contra incendi, ja que s'han hagut de canviar els de totes les plantes, per tal que fossin compatibles amb els nous.

Foto: circdetarragona.com

L'empresa d'Aparcaments hi té destinats treballadors "matí, tarda i nit", amb l'objectiu de tenir enllestides el més aviat possible les quatre primeres plantes, que són les que utilitzen els més de 400 abonats que ara mateix té Saavedra i que, de moment, estan sent reubicats a l'avinguda Catalunya. Tots els danys i les reparacions aniran a càrrec de l'empresa asseguradora, segons han explicat fonts d'AMT al Circ. Les mateixes fonts han indicat que encara es desconeixen les causes reals del sinistre.

Pel que fa a les investigacions que ajudin a determinar les causes del foc, des d'AMT han lamentat que els Mossos d'Esquadra triguessin quasi una setmana en desplaçar-hi agents. "Encara no en sabem les causes", insisteixen des d'Aparcaments.

Les previsions apunten que cap a finals de setmana el pàrquing ja podria reobrir, però només per als abonats, i de manera progressiva es reemprendria el servei fins que s'arribi a la normalitat. L'AMT ha explicat que no cobrarà res als seus abonats durant tot el temps en què l'aparcament municipal està tancat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar