loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Una auca ajudarà a difondre els valors de la cavalcada de Reis entre els nens i nenes de TGN

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 09 de desembre de 2015

Una auca amb més d'una vintena de cromos ajudarà als nens i nenes de Tarragona a fer més 'suportable' l'espera perquè arribin els Reis Mags. A partir del dia 15 de desembre i durant tot el Nadal, es podrà omplir i col·leccionar la primera auca de la Cavalcada dels Reis de la ciutat.

Foto: Mauri

L’auca consta de 24 cromos adhesius que, a partir dels seus versets i il·lustracions, expliquen al detall tots els elements de la cavalcada, des de les seves carrosses als seus veritables protagonistes: els Reis Mags.

S’han editat 1.500 unitats de l’auca que es podran recollir de manera gratuïta a l’Espai Jove Kesse i als Centres Cívics de la Part Alta, Bonavista, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador i Torreforta. Dels 24 cromos que conformen l’auca s’han editat 48.000 exemplars (2.000 de cada cromo) i es podran adquirir, també de franc, en diferents establiments de la Via T així com a Tac 12 i a Tarragona Ràdio.

Cada establiment que hi participa facilitarà a la seva porta la informació del cromo que reparteix. A banda, al web http://cultura.tarragona.cat es trobarà la relació dels diferents comerços i número de cromo per fer més fàcil la realització de l’auca col·leccionable.

L’auca, que compta amb el patrocini de BASF, ha rebut l’assessorament tècnic de la Comissió de Treball de la cavalcada de Reis de Tarragona. L’auca, a més, és obra dels tarragonins Dani Pena i Josep Suriguera (Garamond).

“Aquesta auca vol difondre, en l’àmbit familiar i infantil de la ciutat de Tarragona, la cavalcada de Reis, així com posar en valor la cavalcada tarragonina, esdeveniment centenari omnipresent a la ciutat que ha passat per sobre de realitats polítiques, socials i econòmiques”, ha explicat la regidora de Cultura, Begoña Floría.


Documents

On es pot recollir l'auca de Reis TGN 2015-16


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar