loader
menu

CIUTAT

Sant Salvador s'engalanarà per Nadal amb decoracions reciclades

El Circ Ciutat dijous, 10 de desembre de 2015

L’Associació de Veïns de Sant Salvador i Sant Ramon i l’Associació de Comerciants del barri donen el tret de sortida a la campanya “Sansa recicla el Nadal” que promourà la decoració dels espais públics utilitzant elements reciclats. Per reforçar la cooperació i la implicació veïnal en aquest projecte comú, s’ha organitzat un concurs d’ornamentació nadalenca ecològica.

L'avinguda principal de Sant Salvador. Tarragona Ràdio

La iniciativa, que compta amb la implicació de les entitats i serveis del barri i amb el suport del Centre Cívic i del Pla de Desenvolupament Comunitari, es presenta com una campanya de Nadal diferent on l’ús d’objectes reciclats n’és l’eix transversal. Per tal d’incentivar la implicació ciutadana, la campanya organitza un concurs on les veïnes i els veïns de Sant Salvador, Sant Ramon i Santa Isabel podran inscriure’s a l’Associació Veïnal fins divendres 18 de desembre. Les decoracions s’hauran d’exposar de manera visible als balcons, portals o façanes i un jurat valorarà l’originalitat en l’ús d’elements reciclats.

El veredicte es farà públic el dimarts 22 de desembre, coincidint amb la inauguració del pessebre que l’Ajuntament de Tarragona posarà al barri. El premi serà d’un xec per valor de 30€ que es podrà bescanviar als comerços adscrits a l’Associació de Comerciants de Sant Salvador.

El Pla de Desenvolupament Comunitari de Sant Salvador està promogut des de l’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tarragona, amb el suport del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya. Aquest pla pretén impulsar i dinamitzar les relacions socials de cooperació entre els residents del barri, amb un especial interès en transformar les condicions de vida materials i relacionals dels veïns i les veïnes del barri.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar