loader
menu

CIUTAT

La Guàrdia Urbana apadrinarà el Nano Capità i li concedirà la Creu al Mèrit Professional

El Circ Ciutat dijous, 10 de desembre de 2015

La Guàrdia Urbana de Tarragona farà un reconeixement al Seguici Popular i apadrinarà el Nano Capità, a qui li concedirà la Creu al Mèrit Professional amb distintiu vermell. L’apadrinament s’explica pel fet que les figures del Seguici Popular representen les forces vives de la ciutat, que acompanyen l’entrada de les personalitats civils, militars i eclesiàstiques de la ciutat.

Foto: Ajuntament de TGN

Un dels elements més populars són els Nanos i, en concret, el Nano Capità que es diu que la seva fisonomia correspon a qui va ser l’alcalde de la ciutat, Joan Cabeza Roig, sota el mandat del qual es va crear la Guàrdia Municipal. Així doncs, el Nano Capità representa el batlle que va signar el reglament fundacional de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

El reconeixement tindrà lloc durant la festivitat de la Policia Local tarragonina, en un acte al Teatre Tarragona, que comptarà amb els parlaments de les autoritats i el lliurament de les condecoracions als agents de la Guàrdia Urbana. En concret, es donen les distincions Creu a la Permanència i Creu al Mèrit Professional, així com les felicitacions col·lectives i individuals per la tasca desenvolupada a diferents agents, comandaments de la guàrdia urbana i col·lectius professionals i ciutadania que han col·laborat en la tasca policial.

Un dels eixos centrals de la festivitat serà la felicitació que es donarà a tots els cossos d’emergències i urgències que van intervenir el dia de l’ensorrament de l’edifici de la Rambla Nova, ara fa deu anys.

Ordre de l'acte

- Salutació i presentació

- Parlament del cap de la Guàrdia Urbana

- Projecció vídeo “Nano Capità” i lliurament de la medalla

- Lliurament distincions

- Lliurament dels equips d’emergències i cossos policials que van intervenir a l’edifici de la Rambla Nova i fotografia grup

- Parlament del Tinent d’Alcalde de Seguretat

- Projecció vídeo de la Guàrdia Urbana i reconeixement públic al director

- Parlament de l’alcalde

- Refrigeri al vestíbul del Teatre


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar