loader
menu

CIUTAT

Arrenca per fi la campanya de Nadal a l'entorn comercial del Mercat Central

El Circ Ciutat dijous, 17 de desembre de 2015

Els comerciants de l’entorn del Mercat Central respiren alleugerits ara que saben que no es quedaran sense campanya nadalenca. Ara fa uns dies, els comerciants van rebre la confirmació de l'aportació municipal de la que depenien per fer viables els projectes previstos per incentivar el consum i dinamitzar la zona durant les festes nadalenques.

A l'esquerra, el president de l'associació de comerciants de l'entorn del Mercat, Josep Maria Juan, i al seu costat la regidora de Comerç de TGN, Elvira Ferrando. / Mauri

De les activitats que han organitzat, cal destacar la gimcana d’aparadors que consistirà en localitzar una figura de pessebre amagada en cadascun dels 55 aparadors de la zona i apuntar-ho en la butlleta de la ruta dels establiments. Les butlletes entraran en un sorteig de diferents premis. A més de la gimcana dels aparadors també hi haurà altres tipus de sortejos amb premis.

La presentació de la campanya s'ha dut a terme amb la presència de la regidora de Comerç i presidenta d'Espimsa, Elvira Ferrando, i el president de l'Associació de comerciants de l'entorn, Josep Maria Juan.

El 4 de gener, al carrer Governador González cantonada amb el passatge Cobos, es farà el sorteig dels guanyadors dels aparadors i d’altres premis. El dia 5, a les 13.30 hores, al mateix lloc, es lliuraran els premis.

L'anunci calma els creixents nervis generats per la imminència de les dates festives i, malgrat l’endarreriment respecte les previsions inicials i altres zones comercials de la ciutat, des de l’agrupació comercial es declaren satisfets per haver rebut una “quantitat suficient per tirar endavant” les dues propostes planejades, segons van explicar al Circ els comerciants ara fa uns dies.

Les iniciatives comercials ja estaven completament dissenyades i llestes per arrencar, però romanien congelades pendents de rebre la confirmació de la xifra aportada per l’Ajuntament a través de l'empresa municipal de mercats, Espimsa.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar