loader
menu

CIUTAT

El Parc de Nadal de TGN oferirà més de 20 tallers nous

El Circ Ciutat dilluns, 14 de desembre de 2015

Un any més el recinte firal del Palau de Congressos obrirà les seves portes del 26 de desembre al 4 de gener per acollir una de les cites nadalenques més importants de la mainada tarragonina, el Parc de Nadal. L’edició d’enguany comptarà amb més de 30 tallers, 21 dels quals seran nous i en destaquen una gran carpa de circ, un circuit de karting o una pista de gel organitzada per Tarragona 2017.

La consellera de Joventut, Ivana Martínez, i Yago Magallanes i David Gironés membres de l?organització del Club dels Tarraconins. Foto: Ajuntament de Tarragona

Cartell del Parc Infantil de Nadal de Tarragona

Les activitats que oferiran giraran al voltant del tema “Els cinc sentits” i l’espai es distribuirà en vuit zones de joc en funció de la temàtica: medi ambient i civisme, cultura, creativitat, enginy, circ, esport i salut i aventura. Durant els 10 dies que durarà, els petits podran gaudir participant en tallers de cuina i aprendre receptes saludables, muntar a cavall, aprendre fent activitats en anglès, dissenyar i fer les seves pròpies postals de Nadal o, fins i tot, elaborar la seva pròpia fragància de perfum. A més a més, podran participar en una gimcana relacionada amb la nova auca de la Cavalcada dels Reis Mags, en la qual els infants hauran de cercar 10 imatges de l’Auca que estaran amagades pel parc.

Complementat la banda més lúdica, s’aprofitarà l’ocasió per donar a conèixer Els Drets dels Infants a través d’un taller que permetrà que els nens coneguin quins són els seus drets i alhora la seva aplicació a nivell Europeu. La consellera de Joventut, Ivana Martínez, ha manifestat que els objectius del Parc són “oferir un espai d’oci per a les famílies durant les vacances de Nadal basat en una línia educativa i pedagògica de transmissió de valors i promoure l’esperit i la tradició del Nadal.”

El Parc Infantil de Nadal comptarà amb la visita de dues figures ben conegudes de la ciutat: la Cucafereta i l’Elefant de la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient de Tarragona, que protagonitzarà un taller a l’entorn de l’Auca de la Cavalcada. Com cada any, se sortejaran 5 places per rebre els Reis Mags d’Orient, el dia que arribin a Tarragona, el 5 de gener de 2016. Els guanyadors es publicaran el mateix dia 5, a les 12 hores al web del Club dels Tarraconins: www.tarraconins.cat.

El dilluns 4 de gener, el Parc Infantil de Nadal comptarà amb la presència d’un dels Patges de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient perquè els nens i nenes puguin fer arribar les seves cartes. El 31 de desembre al matí, també hi haurà la visita de l’Home dels Nassos, que acabarà el seu recorregut per la ciutat fent una visita al Parc de Nadal.

Gràcies a la participació de moltes entitats de la ciutat, es comptarà amb una programació estable i extensa d’espectacles a l’escenari del Parc. Els espectacles seran d’animació infantils, exhibicions esportives, màgia, tallers i dansa.

La Fira d’atraccions estarà a la part exterior del recinte firal. Els viatges s’hauran de pagar a banda i no estaran inclosos amb l’entrada del Parc de Nadal. Tindran un preu d’1'5 € per fitxa.

Enguany s’han abaixat preus, concretament els de les entrades del matí, que passen de 4 a 3 euros, i de les entrades de l’adult acompanyant, que passen de 2 a 1 euro. Tots els socis que ensenyin el seu carnet del Club dels Tarraconins a les taquilles, tindran un descompte en l’entrada. Els horaris d’obertura seran d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. El 26 de desembre al matí, el 31 de desembre a la tarda i l’1 de gener al matí, el parc estarà tancat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar