loader
menu

CIUTAT

La reobertura del pàrquing Saavedra, imminent

El Circ Ciutat dimarts, 15 de desembre de 2015

El pàrquing Saavedra podrà obrir 4 de les seves 6 plantes aquesta mateixa setmana només per als abonats. La previsió dels equips tècnics és que aquestes quatre plantes quedin finalitzades entre el dimecres, dia 16 de desembre i divendres, dia 18 de desembre, gairebé un mes després que es produís l'incendi que va causar greus desperfectes en la instal·lació.

L'empresa Aparcaments Municipals preveu que aquesta setmana obriran 4 de les 6 plantes, i es confia que la resta puguin estar enllestides en els propers dies

El foc va afectar els sistemes elèctrics i de desguàs, així com la xarxa general contra incendis. Els treballs que s’estan duent a terme són restablir la instal·lació elèctrica en diverses parts, posar canalització de desguàs en alguns trams, sanejar conductes, col·locar nou sistema de detecció d’incendis i gasos, netejar i pintar.

Foto: AMT

Els treballs de reparació van començar el dimecres, dia 25 de novembre, una setmana després de l’incendi, un cop els Mossos d’Esquadra van concloure la investigació sobre les causes del foc.

La previsió és que el pàrquing pugui obrir al públic i torni a la seva activitat norma durant la setmana de Nadal.

D’altra banda, Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) informa els abonats que ha descomptat del rebut del mes de desembre els dies de novembre (des del dia 19) que no van poder utilitzar l’aparcament. Igualment, al rebut de gener es descomptaran els dies de desembre fins que els abonats puguin tornar al pàrquing.

AMT recorda que els abonats tenen la possibilitat d’aparcar sense cost en els pàrquings municipals gestionats per AMT, així com a les zones regulades (verd, taronja i blava) acreditant la condició d’abonat del Saavedra.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar