loader
menu

CIUTAT

El Comitè Olímpic Espanyol premia TGN per fomentar l'esport amb els Jocs del 2017

El Circ Ciutat dimecres, 16 de desembre de 2015

El consistori tarragoní va rebre de mans del Comitè Olímpic Espanyol el premi a la Institució 2015 per la seva tasca de foment i promoció de l’esport amb la organització dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017, que tindran lloc a Tarragona i a 15 municipis seu del 30 de juny al 9 de juliol de 2017.

L'alcalde de Tarragona en el moment de recollir el premi. Foto: COE

L’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, va recollir el dimarts 15 de desembre el reconeixement de mans del president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, durant la 10ena Gala anual de la institució, celebrada a Madrid.

L’alcalde va agrair el reconeixement i va assegurar que “aquesta distinció és fruit del treball que estem realitzant des de fa molt de temps per portar a Tarragona, Catalunya i Espanya, uns grans Jocs Mediterranis. Uns Jocs que no només siguin un èxit esportiu sinó que es converteixin en referent organitzatiu en el futur i en un model de solidaritat, diàleg i fraternitat entre els països del Mediterrani. Un motor d’innovació, coneixement i transformació eficient i sostenible”.

El triatleta Javier Gómez Noya i la jugadora de bàdminton Carolina Marin van ser reconeguts a la Gala com els esportistes més destacats de 2015.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar