loader
menu

CIUTAT

TGN dóna una empenta als emprenedors

El Circ Ciutat dimecres, 16 de desembre de 2015

Amb la voluntat d’obrir noves vies de finançament per impulsar projectes nascuts a la ciutat, l’Ajuntament de Tarragona i l’empresa Tarragona Smart-Ups han signat un conveni de col·laboració que té com a objectiu facilitar l’accés al finançament als emprenedors que s’adrecin a Tarragona Impulsa i que presentin projectes emprenedors d'alt valor afegit.

El tinent d?alcalde Francesc Roca, conseller d?Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic amb Joaquín Manso, representant de Tarragona Smart Ups. Foto: Ajuntament de Tarragona

El tinent d?alcalde Francesc Roca, conseller d?Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic amb Joaquín Manso, representant de Tarragona Smart Ups. Foto: Ajuntament de Tarragona

Aquesta empresa, de recent creació, està ubicada a la Vall de l’Arrabassada i vol ocupar el buit existent a Tarragona com a fons d’inversió d’empreses en fases inicials, el que s’anomena capital llavor. Ofereix l’opció a que estalviadors tarragonins es converteixin en petits inversors que potenciïn projectes del territori. Alhora, també fiquen a disposició de les empreses tarragonines la seva expertesa en el món de la consultoria i l’estratègia empresarial i ajuden en la presa de decisions a través de l’anàlisi de les dades.

“Entre els principals objectius de l’Ajuntament de Tarragona, hi ha el de facilitar la creació d’empreses mitjançant l’assessorament, la formació i l’acompanyament al principi de l’activitat empresarial i contribuir d’aquesta manera a la promoció de l’esperit emprenedor i el desenvolupament del teixit productiu de la ciutat de Tarragona i la generació d’ocupació”, afirma Francesc Roca.

Ambdues parts consideren la conveniència de col·laborar per millorar el finançament i promoció de les empreses d’alt valor afegit, com a mitjà per afavorir la creació i consolidació d'ocupació i donar suport als projectes empresarials viables.

Amb la signatura d'aquest acord de col·laboració, l’empresa Tarragona Smart-Ups i l'Ajuntament, donen un pas important per ajudar als projectes emprenedors de recent creació a superar un dels principals obstacles que es troben a l'hora d'iniciar una activitat d’ auto ocupació com són els recursos financers.

El conveni ofereix suport a start ups que hagin participat en algun dels programes d’assessorament a emprenedors del Tarragona Impulsa. L’objectiu es facilitar l’obtenció de finançament per part dels emprenedors del territori que necessiten petites inversions privades per iniciar els seus projectes empresarials.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar