loader
menu

CIUTAT

Viajes El Corte Inglés gestionarà la Vila dels Jocs del 2017 al complex hoteler de Port Aventura

El Circ Ciutat dimecres, 16 de desembre de 2015

Ja és oficial. L'empresa Viajes El Corte Inglés ha estat l'adjudicatària del servei d'allotjament dels esportistes, dels membres de les delegacions internacional i de l'organització dels Jocs del Mediterrani 2017. La Fundació Tarragona 2017 ho ha aprovat en sessió del seu Patronat.

Una imatge de l'hotel El Paso, a Port Aventura. / foto: Port Aventura

L’oferta contempla situar la Vila Mediterrània dels Jocs en el complex hoteler de Port Aventura, concretament en els hotels Costa Caribe, El Paso i Port Aventura i en el Centre de Convencions, on està previst ubicar la zona internacional. El preu d’adjudicació és de 5.305.785€, sense IVA.

L’alcalde de Tarragona i president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, ha volgut destacar “la idoneïtat de situar la Vila Mediterrània dels Jocs en el complex de Port Aventura ja que compleix tots els requisits d’allotjament, serveis, capacitat i seguretat establerts pel Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis. Estem segurs que atletes i delegacions podran gaudir d’una excepcional Vila Mediterrània adequada a un model sostenible i a les necessitats reals del nostre territori”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar