loader
menu

CIUTAT

La Via T s'alia amb la Cambra de TGN i s'estèn també a Perafort

El Circ Ciutat dijous, 17 de desembre de 2015

L’associació de comerciants VIA T Tarragona Shopping va tancar la setmana passada dues operacions de venda de Targetes Regal amb 2 entitats importants. La primera amb la Cambra de Comerç de Tarragona, que ja va col·laborar l’any passat i que enguany torna a recolzar el comerç de proximitat premiant als seus treballadors amb Targetes Regal, i la segona amb l’Ajuntament de Perafort que des de l’inici també a volgut recolzar aquesta activitat.

Cartell de la Christmas music experience dins el Nadal Musical de la Via T

Imatge de la signatura del conveni de la Via T. Foto: Via T

L’agrupació de comerciants va manifestar la seva satisfacció per poder aconseguir que es reinverteixi en el comerç local. L’agrupació de comerciants preveu que aquest any superaran les vendes de l’anterior i animen a la gent a regalar aquest producte tant útil de cara el Nadal. Les targetes es poden comprar a la Via T, a les oficines de Turisme de Rambla nova i Carrer Major i en alguns comerços adherits.

Nadales en anglès sota l’arbre de la Rambla

Paral·lelament, Via T segueix endavant amb la segona edició de la iniciativa “Nadal Musical” i que consisteix en diverses actuacions musicals repartides per diversos punts comercials de la ciutat.

L'arbre de Nadal de la Rambla Nova serà l’escollit per acollir aquest divendres l'actuació 'Christmas Music Experience' on Nadal, música, infants i anglès es donaran la mà per convertir-se en els protagonistes. L’acte anirà a càrrec dels nens i nenes de l’acadèmia Bill’s English School, que ja va participar-hi l’any anterior, i tindrà lloc entre les 19 i les 20h.

Es preveu que l’esdeveniment compti amb la participació d'uns 250 nens i nenes que cantaran nadales d'avui i de sempre en anglès. L'acte està obert a tots els públics, s'hi oferirà coca i xocolata, i hi haurà sorpreses també en format musical i l’actuació del grup The Soul Man Quartet
Bill's English School es troba al carrer Pau Clarís,3 de Tarragona i el 2016 celebrarà el seu 20è aniversari. Per aquest motiu ha preparat l'esdeveniment amb especial il•lusió i amb l'objectiu de transmetre i exhibir l'aprenentatge i esforç dels seus alumnes.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar