loader
menu

CIUTAT

La Baixada del Roser, tancada també per als vianants

El Circ Ciutat dijous, 17 de desembre de 2015

Tot i que es descarta qualsevol afectació a la Muralla, caldrà esperar encara uns dies perquè la Baixada del Roser es reobri al trànsit de persones i vehicles i la mobilitat d'un sector de la Part Alta recuperi la normalitat.

El carrer segueix tancat al trànsit. Foto: circdetarragona.com

El carrer segueix tancat al trànsit. Foto: circdetarragona.com

Una filtració d’aigua va provocar durant el passat cap de setmana l’esfondrament d’un metre quadrat del carrer, just a sota de l'estructura metàl·lica que cobreix la Muralla. El consistori va tallar-hi la circulació el dilluns per la nit i l'endemà i hi va destinar operaris de la Brigada d'intervenció ràpida per reparar el desperfectes amb la intenció de reobrir el pas del carrer el més aviat possible.

De moment, la Baixada del Roser continua tancada, tant als vehicles (des del Pla de Palau) com als veïns i turistes del casc antic. Mentre duri el tancament, l'accés al Portal de Sant Antoni només estarà permès per a persones residents a la Part Alta. Altres mesures són:

- Es desvia la circulació pel carrer del Claustre fins al Pla de la Seu, Pare Iglésias i fins carrer Merceria.

- Tall de trànsit en sentit pujada del carrer de les Coques al Pla de Palau.

L’esfondrament es va produir davant del número 10 del carrer just on estan posades les bigues de reforç.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar