loader
menu

CIUTAT

El bany de Sant Silvestre s'amplia amb una gimcana i una classe de zumba

El Circ Ciutat divendres, 18 de desembre de 2015

La Platja de la Comandància de Tarragona acollirà un any més la popular remullada del 31 de desembre que serà la 31a Edició del Bany de Sant Silvestre 2015 de Tarragona i que enguany es renova sumant-hi dues activitats gratuïtes, una masterclass de zumba i una gimcana.

Bany de Sant Silvestre 2014. Foto: circdetarragona.com

Un any més, l'Associació de Veïns del Port de Tarragona organitza aquest popular acte que han volgut renovar i reformular ampliant-lo amb altres propostes al llarg del matí. "En aquest últim matí de l'any en que la platja de la Comandància aplega tanta gent, hem volgut aprofitar i oferir altres propostes d'entreteniment com una Masterclass de Zumba entre les 11.30h i les 12.30h, i una Gimcana de Jocs a platja per equips, a més del tradicional bany" comenta Adrià Recasens, un dels organitzadors i presentador de l'acte.

Nou disseny de samarreta

Tot i que enguany s'havia pensat en programar inscripcions a un preu simbòlic d'entre 1 i 3€ per a la gimcana i ajudar així a sufragar les despeses d'organització de l'A.V.V del Port garantint també la samarreta, finalment s'ha decidit oferir-ho gratuïtament per ser el primer any. L’opció podria tornar-se plantejar de cara al vinent.

"A banda de la despesa que genera a l'associació, cada any detectem que aquelles persones que realment es banyen senceres surten més tard de l'aigua que els que tan sols es remullen els peus i molts es queden sense samarreta. En aquest sentit tenim pendent idear una manera per tal que això no passi" apunten des de l'organització.

I es que cada any l'acte aplega un nombre major de participants. De fet, en l'edició de 2014 es van superar els rècords de participació aplegat unes 600 persones dins l'aigua. Una altra de les novetats d’aquest any la samarreta, que comptarà amb nous i millors dissenys a més de canvi de color. El Port de Tarragona col·labora aportant-ne 400 de diverses talles.

Obsequis als participants

A més de la samarreta, els participants, i fins exhaurir existències, rebran l'habitual avituallament amb copa de cava i neules a més del caldo calent. Per part de la gimcana, es preveu un premi simbòlic. Per tal de fer previsions es demana que els grups d'amics, colles o col·lectius que vulguin participar-hi enviïn un correu a jovesdelport@hotmail.com. També es premiarà a la persona o grup que vagi millor disfressat.

L'acte compta un cop més amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona, el Port de Tarragona, Repsol, el Blog del Barri del Port i Gym Fitness Beach, nou gimnàs del barri, ubicat al carrer General Contreras,13, i que de forma gratuïta oferirà la Masterclass de Zumba.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar