loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La biblioteca de Torreforta es trasllada al mercat municipal del barri

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 18 de desembre de 2015

La biblioteca de Torreforta, ubicada actualment al centre cívic del barri, es traslladarà a les dependències del Mercat municipal. La proposta de canvi d'ubicació va ser plantejada pel grup municipal d'Esquerra Republicana i va rebre el suport unànime de la resta de partits amb representació a l'Ajuntament de Tarragona.

Una imatge de la façana principal del Mercat municipal de Torreforta. Foto: ERC

Amb el trasllat es donarà resposta a un problema d’espai que venia afectant des de fa temps l’equipament, que passarà a ocupar un nou emplaçament d’uns mil metres quadrats al Mercat.

‘És una gran notícia pel barri de Torreforta que podrà disposar d’un nou centre cultural important adequat a les seves necessitats. Amb aquesta aposta es resoldrà la manca d’espai de la biblioteca i al mateix temps es contribuirà a dinamitzar el Mercat’ assegura Pau Ricomà, portaveu del grup municipal d’ERC.

Els republicans recorden que a diversos municipis de Catalunya, Balears i País Valencià ja s’han ubicat biblioteques dins dels mercats i que s’han aconseguit molt bons resultats. Des d’ERC-MES-MDC celebren que tots els grups municipals hagin votat a favor de la proposta.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar