loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

FESTES

La biblioteca de Torreforta es trasllada al mercat municipal del barri

El Circ Festes divendres, 18 de desembre de 2015

La biblioteca de Torreforta, ubicada actualment al centre cívic del barri, es traslladarà a les dependències del Mercat municipal. La proposta de canvi d'ubicació va ser plantejada pel grup municipal d'Esquerra Republicana i va rebre el suport unànime de la resta de partits amb representació a l'Ajuntament de Tarragona.

Una imatge de la façana principal del Mercat municipal de Torreforta. Foto: ERC

Amb el trasllat es donarà resposta a un problema d’espai que venia afectant des de fa temps l’equipament, que passarà a ocupar un nou emplaçament d’uns mil metres quadrats al Mercat.

‘És una gran notícia pel barri de Torreforta que podrà disposar d’un nou centre cultural important adequat a les seves necessitats. Amb aquesta aposta es resoldrà la manca d’espai de la biblioteca i al mateix temps es contribuirà a dinamitzar el Mercat’ assegura Pau Ricomà, portaveu del grup municipal d’ERC.

Els republicans recorden que a diversos municipis de Catalunya, Balears i País Valencià ja s’han ubicat biblioteques dins dels mercats i que s’han aconseguit molt bons resultats. Des d’ERC-MES-MDC celebren que tots els grups municipals hagin votat a favor de la proposta.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar