loader
menu

CIUTAT

La reina d'Anglaterra visita Tarragona

Guillem Roqué Ciutat diumenge, 20 de desembre de 2015

La joieria tarragonina Zaida ha dut fins a la ciutat la monarca britànica per a que els ajudi a donar a conèixer la darrera campanya comercial de l’any. El comerç de la Rambla Nova ha ideat una divertida performance per donar sortida a les peces de la temporada i donar pas a les de la següent i que durant tot el matí del diumenge ha tingut com a protagonista a una simpàtica i rejovenida reina anglesa.

Dos dels actors que han participat en la performance de la joieria Zaida. Foto: Guillem Roqué

La reina d'Anglaterra ha estat la protagonista de la campanya. Foto: Guillem Roqué

La Reina d'Anglaterra a la joieria Zaida. Foto: Guillem Roqué

Ella mateix reconeix que la televisió la fa semblar més vella i ho explica en anglès, l’únic idioma que ha parlat durant tot el matí, i que ha obligat a més d’un dels sorpresos vianants que se l'han trobat a escarrassar-se per poder-li respondre. “Necessito diners per mantenir el meu fill Charles i per aconseguir que es desfaci d’una vegada per totes de Camila” es justificava la monarca, encara que també admetia que havia vingut “pel cava, el bon vi i la paella”.

El seguici reial el completaven el “net del detectiu Sherlock Holmes” i “un escocès que ha vingut del castell de Balmoral”. Tots plegats han amenitzat i donat un toc d’imaginació la campanya promocional que s’estendrà fins passat Reis.

“Buscàvem una idea divertida i fresca”, explica Salvador Minguella, propietari de la joieria, “per animar la sortida de les peces d’aquest any de cara a l’entrada de les noves”. El lema de la campanya ha estat “God Save Zaida” i ha estat ideada i dissenyada per l’empresa tarragonina Pier Comunica.

D’aquesta manera, la reina ha passat el matí repartint la règia salutació i convidant als vianants a prendre el te al Palau de Buckingham. “Això si, caldrà trucar per avançat per evitar malentesos”, aclaria.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar