loader
menu

L'efecte d'En Comú Podem també arrela a la ciutat de TGN

El Circ dilluns, 21 de desembre de 2015

La irrupció i la força d'En Comú Podem també s'han fet sentir a la ciutat de Tarragona. La marca catalana de Podemos ha guanyat les eleccions amb més de 14.000 vots, el 22,48 %.

Ha estat la força més votada a les generals, amb més de 14.000 sufragis, seguida de C's. Davallades del PP, PSC i DiL, i revifada d'Esquerra. Unió, testimonial

Els resultats dels comicis també han tret a la llum les misèries, tant del PP com del PSC. Aliè als triomf de Rajoy en el còmput global de l'estat, el PP tarragoní s'ha tornat a estimbar, ja que ha perdut la meitat dels vots, passant del 29% al 15 %. Molt en la línea dels populars, el PSC també ha sofert un sotrac important.

Foto: En Comú Podem

El partit de l'alcalde Ballesteros, qui no ha aconseguit seient al Senat, ha perdut un 11 % dels vots que va tenir l'any 2011 i es queda com a tercera força.

Tal com va passar en les darreres municipals, tant C's com ERC han fet un paper molt digne. Ciutadans ha estat la segona força més votada, amb 11.600 vots, un miler més que els socialistes. C's no es va presentar l'any 2011, cosa que sí va fer ERC.

Els republicans gairebé han triplicat el número de vots, i han passat del 5% dels vots al 12. La candidatura menys votada ha estat la de Democràcia i Llibertat, molt en sintonia amb les darreres municipals. Han sumat 6558 sufragis.

Veure resultats de les eleccions 2015 a la ciutat de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar