loader
menu

CIUTAT

Els abonats del pàrquing Saavedra ja hi poden tornar a aparcar

El Circ Ciutat dilluns, 21 de desembre de 2015

Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) ha informat que els abonats del cèntric aparcament podran tornar a ocupar les seves places a partir de les 7 del matí del dilluns 21 de desembre. L’opció temporal que se’ls hi havia facilitat de deixar sense cost el vehicle en altres aparcaments gestionats per l’AMT o en qualsevol de les zones regulada finalitzarà avui al vespre.

Una imatge de l'interior del pàrquing Saavedra. Foto: Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT)

El pàrquing obrirà les seves portes en una primera fase només per abonats, després d’un mes de treballs per reparar els greus danys soferts al recinte a causa del foc registrat en un magatzem el passat 18 de novembre. Les operacions de neteja i pintura s’allargaran encara uns dies més en les dues últimes plantes fins a l’obertura definitiva al públic. Es preveu que abans de final de mes el pàrquing torni a la seva activitat normal.

Encara que les previsions eren obrir quatre de les sis plantes del pàrquing el dia 18, problemes d’assecat de la pintura del terra causats per la humitat ambiental, han endarrerit l’obertura fins avui.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar