loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els Xiquets de TGN escullen Josep Maria Solé com a nou cap de colla

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 21 de desembre de 2015

L’assemblea general dels Xiquets de Tarragona es va reunir el passat divendres al vespre i va escollir a Josep Maria Solé com a nou cap de colla i a Xavier Sabat com a nou president.

Substitueix Roger Peiró, que hi portava sis anys. També hi ha relleu a la presidència: Josep Maria Sabat és el nou màxim dirigent de la colla

La candidatura a junta tècnica encapçalada per Solé va imposar-se en la votació a la liderada per Pere Ruiz. D’aquesta manera, Solé es converteix en el nou líder tècnic dels matalassers, en substitució del qui havia estat cap de colla els darrers sis anys, Roger Peiró.

Sabat i Solé, nous càrrecs matalassers. Foto: Xiquets de Tarragona

Josep Maria Solé Artigau (Tarragona, 1982) va entrar a formar part dels Xiquets de manera oficial l’any 2008, tot i que sempre n’havia estat simpatitzant i, segons explica, el seu padrí, que havia estat casteller de la colla els anys 70 i 80, li va regalar la primera camisa ratllada quan tot just tenia 3 anys. Solé va entrar a formar part de la junta técnica de Roger Peiró l’any 2011, i les darreres dues temporades n’havia estat el segon cap de colla. A més, és un habitual dels troncs dels castells ratllats. Com a principals col·laboradors, Solé comptarà a la seva junta amb Oriol Peiró com a segon cap de colla, Robert Romaní com a cap de pinyes i Cristina Martínez com a cap de canalla.

Pel que fa a la renovació de la junta directiva, en aquest cas ha resultat elegida l’única candidatura presentada, amb Xavier Sabat al capdavant. El nou president dels Xiquets, de 45 anys, és de nissaga matalassera, ja que el seu pare havia estat enxaneta de la colla, i un habitual a les pinyes ratllades des de l’any 2000. Sabat comptarà a la seva junta amb Jacob Rovira com a coordinador, Sergi Rofin com a tresorer, Mireia Parera com a secretària, Gerard Ciurana com a vocal de seccions, Pilar Borrero com a vocal encarregada del local, i Mario Jiménez com a relacions públiques.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar