loader
menu

CIUTAT

La Guàrdia Urbana posa en marxa la campanya de seguretat de Nadal

El Circ Ciutat dilluns, 21 de desembre de 2015

Ja ha entrat en funcionament l’operatiu nadalenc de la policia local tarragonina que durant les festes reforçarà la seva presència als eixos comercials de la ciutat. Aquest pla es traduirà amb més patrulles a peu de carrer amb l’objectiu de millorar el nivell de seguretat dels ciutadans i comerciants i, al mateix temps, garantir la seguretat en el trànsit.

Vehicle de la Guàrdia Urbana. Foto: Flickr

La Rambla Nova, carrer de la Unió, els entorns del Mercat Central de Tarragona, del Parc Central, la Part Alta, els voltants del Mercadet de Nadal, del Parc de Nadal, les Rambles i les zones de vianants comptaran amb més patrulles durant els horaris comercials, ja que en aquestes dates augmenten els desplaçaments i s’incrementa la confluència de persones a l’espai públic.

La policia de la ciutat també augmentarà la seva presència al polígon comercial Les Gavarres i als barris de la ciutat, tal com explica el conseller de Seguretat, Pau Pérez: “L’objectiu d’aquest dispositiu és reduir el nombre de delictes que es puguin produir en aquestes dates però, sobretot, garantir que la ciutadania se senti més segura i pugui gaudir de les festes amb la màxima normalitat”.

A més de la presència al carrer, la Guàrdia Urbana també incrementarà els controls de trànsit sobre el consum d’alcohol i la seguretat viària.

Els dispositius policials els realitzaran les divisions de Proximitat, Seguretat Ciutadana i Trànsit. En concret, la Divisió de Proximitat farà patrullatges a peu, entrevistes amb comerciants, posant especial atenció en la prevenció de comportaments incívics i fets delictius.

Pel que fa a la Divisió de Seguretat Ciutadana s’encarregarà dels dispositius a les zones comercials i d’oci nocturn. Finalment, la Divisió de Trànsit incrementarà la presència d’agents de trànsit i mobilitat al voltant de les zones comercials amb l’objectiu d’afavorir la circulació de vehicles, evitant embussos i denunciant les actituds incíviques en matèria de trànsit.

La Unitat d’Atestats incrementarà els controls preventius de drogo-alcoholèmies. El conseller de Seguretat Ciutadana, Pau Pérez, assenyala: “Intensificarem els controls, ja que són dates assenyalades i de celebracions, però també cal fer una crida a la responsabilitat de la ciutadania perquè evitin el consum de begudes alcohòliques si han de conduir i puguem gaudir d’unes festes amb seguretat i tranquil·litat”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar