loader
menu

CIUTAT

La URV aprova un pressupost de 100 ME per al 2016

El Circ Ciutat dimarts, 22 de desembre de 2015

La Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (URV) gestionarà l'any 2016 un pressupost de 100,7 ME. Així ho ha aprovat el Consell de Govern celebrat el 22 de desembre, en una sessió en la qual s'ha donat llum verd a un increment dels comptes d’un 1,75% respecte el 2015.

La situació permet mantenir estable la plantilla, però obliga a mantenir vigents les mesures d'austeritat.

Els ingressos i despeses del pressupost ordinari sumen 89,6 milions i el pressupost finalista és d’11 ,1 milions. La principal font d’ingressos correspon a la subvenció de la Generalitat, prevista en 64 milions d’Euros, un milió més que l’any anterior.

En el capítol de despeses, les de personal sumen 70,9 milions, amb un increment d’1,1 milions respecte el present exercici, i les despeses de funcionament sumen 18,7 milions amb un increment de 0,5 milions.

Pla d'estalvi

Aquest cop no es preveuen reduccions addicionals en el pressupost, però la pràctica congelació dels ingressos obliga a mantenir les mesures de pla d’estalvi que la URV aplica des de l’any 2011. Aquest Pla ha significat una reducció acumulada de despeses d’1,85 milions d’Euros.

Un indicador important de l’impacte de la reducció del finançament públic de la universitat és que l’any 2010, abans de l’inici de les retallades, el pressupost de personal de la Universitat representava el 89% de la subvenció de la Generalitat, mentre per l’any 2016 representa el 111%. Això vol dir que cal recórrer als ingressos per matrícula per garantir el pagament de les nòmines.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar