loader
menu

CIUTAT

Part del cinquè premi de la Grossa deixa 2 milions d'euros entre Torreforta i Camp Clar

Guillem Roqué Ciutat dimarts, 22 de desembre de 2015

Dos milions d’euros de la Grossa de Nadal han anat a parar a Tarragona. L’administració número 14 del carrer Falset de Torreforta ha venut 32 sèries del número 70.481. El premi s’ha repartit des de dos bars dels barris de Ponent i ha anat a parar majoritàriament entre els veïns de Torreforta i de Camp Clar.

Propietaris del Bar Gómez de Torreforta que han repartit part del cinquè premi. Foto: Guillem Roqué

Al bar Jubilsa de Camp Clar s'ha venut un pessic del premi de la Grossa. Foto: Guillem Roqué

Veïns del barri de Camp Clar celebren la seva sort. Foto: Guillem Roqué

El bar Gómez de Torreforta i el bar cafeteria Jubilsa de Camp Clar han estat els encarregats de repartir entre la seva clientela els dècims del cinquè premi de la Grossa. Els nens de Sant Ildefons han cantat el 70.481 poc després de les 10 del matí fent esclatar l’alegria als barris tarragonins, al premiar-los amb una sèrie valorada en 60.000 euros.

Dels dècims premiats, una trentena s’han venut al Bar Gómez, on porten jugant a aquest número des de fa 3 anys i on compten que han repartit uns 180.000 euros. “És la vegada que hem venut menys loteria, perquè molta clienta que ens la comprava sempre enguany ho ha deixat passar”, explicava Sandra Dueñas, la feliç encarregada del bar, qui també està d’enhorabona perquè s’ha quedat amb dos dècims. “6.000 euros per participació no és cap gran quantitat, però està clar que ens alegrarà el Nadal. Estem molt contents d’haver-lo repartit entre la gent del barri. Tots els que l’han comprat són gent d’aquí”.

Al barri veí, a Camp Clar, també s’hi ha repartit un pessic del premi. “Feia 1 any que jugàvem a aquest número, però aquesta és la primera vegada que repartim un premi amb cara i ulls. N’hem venut entre 10 i 12 llençols, és a dir entre 100 i 120 dècims” diu orgullós en Julián, propietari del bar, que descrivia el perfil dels afortunats com a “treballadors modestos, obrers i també més d’un que no tenia feina”. Els compradors han estat la clientela habitual, entre els quals hi ha els mossos d’esquadra de la comissaria que hi ha tot just al davant i els treballadors d’una guarderia que hi ha a tot just un carrer d’allà. “No són massa diners i menys després de que passi per Hisenda, però estem molt contents. Ens ho gastarem tot en cava!” bromejava amb un dels afortunats amb un somriure d’orella a orella.

L’alegria que ha dut la fortuna fins al barri de Camp Clar es podia constatar clarament pels bars dels voltants on s’hi aplegaven grups d’amics felicitant-se per la sort. “Aquest és un barri de gent humil on s’agrairà moltíssim”, deia un dels premiats mentre lluïa el seu dècim.

La resta de sèries del número afortunat s’han venut a l’administració de Sort i també a Madrid, Elx, Gandia i a Sogorb, al País Valencià.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar