loader
menu

Tres exregidors tarragonins radiografien l'estat de la ciutat en el segon col·loqui de Tarraco Activa

El Circ dimecres, 23 de desembre de 2015

“Com veus Tarragona?” és l'aparent simple pregunta que van haver de respondre els tres tarragonins convidats al segon sopar-col·loqui organitzat per Tàrraco Activa, el grup d'opinió recentment creat a la ciutati format per tarragonins i tarragonines de diferents àmbits professionals, polítics i socials.

Sopar-col·loqui de Tarraco Activa. Foto: Tarraco Activa

Els exregidors Sergi de los Rios, Francesc Ricomà i Santi Pallàs van ser els ponents de la vetllada. Foto: Tarraco Activa

Els escollits per respondre la qüestió van ser els exregidors Sergi de los Rios (ERC), Francesc Ricomà (PP) i Santi Pallàs (CiU) en un acte celebrat aquesta setmana al restaurant Palau del Baró envoltat per una nombrosa assistència.

Un breu discurs dels tres convidats fent una sincera diagnosi de la seva visió de la ciutat, incloent mancances i reptes pendents, va donar el tret de sortida al debat. Tots tres van mostrar-se molt oberts i no van dubtar en posar exemples viscuts en la seva primera persona i explicar anècdotes de la seva època com a regidors que van ajudar als assistents a entendre com funciona el dia a dia de Tarragona. Cal destacar que els tres exregidors van coincidir en molts punts del seu anàlisi sobre l’estat de la ciutat.

La primera fase va donar pas a un col·loqui en què tots els membres de Tarraco Activa van poder manifestar el seu punt de vista generant un intercanvi d’opinions que va obrir la porta a moltes reflexions.

El portaveu del grup d’opinió, Carles Pedreño, va afirmar que el sopar havia estat “d’un alt interès” i va destacar que els tres ponents “coincideixen que Tarragona té problemes històrics que no ha acabat de solucionar mai, que té un gran potencial desaprofitat i que un dels grans dèficits ha estat la manca d’un lobby ciutadà que empenyi els polítics i ajudi a sumar.” El diagnosis realitzat resulta molt encertat, “ja que són tres dels motius que ens van portar a posar en marxa Tarraco Activa.”

El proper sopar-col·loqui de Tarraco Activa se celebrarà el dijous 28 de gener i el tema central serà la indústria a Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar