loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Una exposició recull el passat i present de les platges de TGN

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 23 de desembre de 2015

La mostra ‘Platges de Tarragona, 50 anys després’ ofereix al públic la possibilitat de contemplar una selecció de postals dels anys 60 de les platges de Tarragona realitzades per Ramon Segú Chinchilla, contraposades amb la versió actual, obra de Rafael López-Monné. L’exposició, produïda pel Patronat Municipal de Turisme i l’Arxiu, es podrà visitar a partir del 28 de desembre a l’Espai Turisme, carrer Major 37, i romandrà oberta fins al 31 de gener de 2016.

Cartell de la mostra fotogràfica

La combinació de les postals dels anys seixanta del fons Chinchilla i les fotografies actuals permet constatar les grans transformacions que han viscut les platges del litoral tarragoní, al mateix temps que descobreix espais que continuen gairebé inalterats mig segle després.

50 anys després

Moltes coses han canviat en els últims cinquanta anys. La població de Tarragona ha augmentat de 57.428 a 136.689 habitants. El turisme també ha registrat un creixement meteòric i ha passat dels gairebé 30.000 visitants als més de dos milions de visitants anuals. La Tarragona subdesenvolupada econòmicament d’inicis dels anys seixanta s’ha transformat en una de les àrees industrials i turístiques més dinàmiques de Catalunya.

Malgrat els canvis que s’han produït, profunds i de tota mena, el sol i les platges del litoral tarragoní continuen essent un dels elements d’atracció turística que ofereix la ciutat, a part de la cultura i el patrimoni.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar