loader
menu

CIUTAT

La URV abaixa la persiana fins el 5 de gener

El Circ Ciutat diumenge, 27 de desembre de 2015

Des del passat dia 24 de desembre al 5 de gener, els edificis i serveis de la URV resten tancats, d'acord amb les mesures d'estalvi econòmic aprovades pels períodes de baixa activitat. Estan oberts els CRAIs del campus Catalunya i el de Medicina i Ciències de la Salut

Foto: diaridigital.urv.cat

Durant aquest temps cessen totes les activitats universitàries i només es mantenen els serveis mínims necessaris. El tancament respon a la necessitat de fer estalvis, tant en energia com en vigilància i serveis.

Durant aquest període, del dijous 24 de desembre al dimecres 6 de gener estan oberts als estudiants el CRAI del campus Catalunya, a Tarragona, i el de Medicina i Ciències de la Salut, a Reus, Els dies 24 i 31 de desembre i els diumenges i festius romanen tancats.

El Registre General al Rectorat a Tarragona obre, entre el dilluns 28 de desembre al 5 de gener, de dilluns a divendres de 9 h. a 13, 30 h. El dijous 31 de desembre està tancat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar