loader
menu

El PP i Unió ajuden a tirar endavant els pressupostos de 2016 a TGN

El Circ dilluns, 28 de desembre de 2015

Els vots dels quatre regidors del Partit Popular i del d'Unió Democràtica han servit perquè l'equip de govern del PSC aprovi els pressupostos municipals per a l'any 2016 a Tarragona, que s'eleven a 133 milions d'euros.

Foto: @tgnajuntament

Foto: @cuptarragona

En total, 14 vots a favor, la majoria absoluta. En contra, 11 vots: els quatre regidors de Ciutadans, els quatre d'ERC, els dos de la CUP i la portaveu d'ICV-EUiA. Les úniques abstencions han estat les del grup de Convergència Democràtica.

El portaveu del PP, Alejandro Fernández, ha justificat el vot afirmatiu del seu grup perquè l'acord amb l'equip de govern ha estat superior al d'altres anys. Això, però, no significa que hi hagi cap acord de govern. "Que ningú tregui conclusions precipitades. Serà un mandat d'acords, però no necessàriament de govern", ha explicat.

Les raons que han impulsat els populars a votar favorablement als comptes municipals són diverses, entre elles perquè una pròrroga dels actuals haurien deixat moltes associacions i entitats sense subvenció, però principalment perquè s'han inclòs quatre peticions seves: inversió als polígons, promoció de la marca TGN, seguretat ciutadana i millora dels espais degradats.

Malgrat que s'han aprovat, els comptes han estat rebutjats amb contundència per l'altra meitat de la sala de plens. 11 regidors han votat en contra. La CUP, fidel al seu estil, ha exhibit cartells on es podia llegir "Ple de pressupostos 2016. Innocentada municipal". Per als cupaires, "són els segons pressupostos aprovats a TGN es concentren a gestionar la misèria renunciant a distribuir la riquesa".

Esquerra Republicana ja va explicar que votaria en contra perquè són uns pressupostos continuïstes i poc socials, el mateix que ha argumentat la portaveu d'ICV, Arga Sentís.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar