loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament també es ven un solar al Jaume I i un altre a Campclar

El Circ Ciutat divendres, 08 de març de 2013

Al marge del bloc de quatre plantes que hi ha damunt del Teatre Metropol, que el Circ ja va avançar el passat 7 de febrer, i d'un solar al passeig de les Palmeres i de part del solar on hi havia l'hostal del Sol, també avançats per aquest mitjà, el consistori tarragoní ha posat a la venda tres solars més al terme municipal per tal d'obtenir ingressos. De fet, en els pressupostos, la partida d'inversions està condicionada a la venda de patrimoni, i segons els càlculs del consistori, la idea és obtenir almenys 8 milions d'euros amb aquestes tres espais ja mencionats i aquests tres més:

Una imatge del solar que està a la venda. / circdetarragona.com

Una imatge del solar que està a la venda. / circdetarragona.com

El primer està ubicat al carrer Josep Floresvi Garreta, a tocar del carrer Jaume I les escales mecàniques de la Chartreuse. Es tracta d'un solar de 443 metres quadrats amb un sostre d'edificabilitat de 2.218 metres quadrats, en el qual tan sols es permet construir planta baixa i quatre més d'alçada.

Admet diferents usos: hoteler, comercial, oficines, restauració, recreatiu musical (només bars musicals i restaurants musicals sense actuacions en directe), així com de lleure (cinema,teatre i jocs d'atzar només vinculats a l'activitat hotelera). També admetrà usos industrials, sempre que siguin compatibles i no generin molèsties a l'ús principal d'habitatge; de serveis, d'aparcament o d'equipaments, ja siguin administratius, culturals, esportiu o religiós, entre d'altres.

Fora del centre, l'Ajuntament també ha posat el cartell de disponible a dos solars més. Un està situat al Pla Parcial 13, al costat de l'N-340, just davant del barri de Campclar. La superfície és de 5.268 metres quadrats i està destinat a l'ús terciari. Atès la grandària del solar, el consistori també està disposat a vendre'l en parts mínimes de 900 metres quadrats. Els usos possibles són comercial, oficines, restauració, recreatiu musical, lleure, serveis, magatze, estació de servei, aparcaments i d'equipaments. En aquest últim cas, amb el límit que no es podran implantar equipaments que s'hagin d'utilitzar per població vulnerable com hospitals, escoles o residències, entre d'altres.

L'administració municipal també té a la venda una nau industrial de més de 5.500 metres quadrats al polígon Francolí, la superfície de la qual arriba fins els 6.276 metres quadrats amb els altells. La venda mínima és de 2.500 metres quadrats. Principalment és destinarà per a usos industrials, encara que existeixen nombrosos usos compatibles, com el comercial i el d'oficines (sempre relacionats directament amb l'activitat industrial que s'hi realitzi). Igualment admet restauració, recreatiu musical, serveis, aparcament, esportiu, educatiu (en la modalitat de formació professional vinculada a l'activitat principal de la nau industrial) i fins i tot deixalleria.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar