loader
menu

La CUP radiografia la política tarragonina en clau Dia dels Innocents

El Circ dilluns, 28 de desembre de 2015

Innocupcentada. Amb aquest joc de paraules, la CUP presenta un especial Infocup “dia dels innocents” on de forma satírica denuncia les privatitzacions municipals, la poca transparència, els jocs de la fam...i aposta per la radicalitat democràtica.

Font: INFOCUP

Es tracta d'un nou Infocup especial vacances d’hivern. En aquest especial la candidatura anticapitalista reivindica el dia dels innocents festa d’origen pagà on els esclaus tenien aquell dia més llibertat, i reivindica l´humor com una forma més de lluita.

I és que segons la CUP l´humor encara no ha estat privatitzat i per tant segueix sent un espai lliure per a la reivindicació. Amb aquest especial la candidatura independentista de forma irònica ha seguit apostant per la municipalització de serveis com ara la brossa (a mans de FCC) o de les llars d’infants (a mans de Clece), la denúncia de l’empobriment que suposaran els jocs del mediterrani per als tarragonins i tarragonines, la radicalitat democràtica i la transparència, la privatització de la sanitat a mans de Santa Tecla... i també s´hi pot trobar la moció que la CUP havia presentat pel ple del dia 28/12 i que l’ Alcalde Ballesteros ha censurat.


Documents

InfoCup desembre 2015_ 28D


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar