loader
menu

El regidor Jordi Roca (PP) canvia Tarragona per Madrid

El Circ dilluns, 28 de desembre de 2015

El grup municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Tarragona perd un dels seus pals de paller, i els plens perden també un dels seus grans animadors. El portaveu adjunt, Jordi Roca, deixarà el seu escó de regidor per dedicar-se a la seva nova tasca al Congrés dels Diputats, on hi representarà la demarcació durant els propers quatre anys.

La mà dreta d'Alejandro durant els darrers vuit anys deixa l'Ajuntament per dedicar-se al Congrés dels Diputats. El seu lloc l'ocuparà l'advocada Maribel Negueruela

La marxa de Roca, que anava de 3 a les darreres municipals, deixa Alejandro Fernández sense un dels seus homes de confiança durant els darrers vuit anys. L'adéu de Roca hauria de donar més protagonisme a l'altre home de confiança d'Alejandro: José Luis Martín. La plaça de Roca la passarà a ocupar l'advocada Maribel Negueruela, de 47 anys, i número 5 de la llista de les municipals del 24 de maig.

Roca, durant el moment de comiat en el plenari. / foto: pp tarragona

Jordi Roca. Foto: circdetarragona.com

Maribel Negueruela, al costat d'Alejandro Fernández en un acte del PP tarragoní. / foto: PP Tarragona

Intercanvi de papers: Madrid-Barcelona

Alejandro i Roca s'intercanviaran els papers, ja que Alejandro va ser diputat a Madrid durant la passada legislatura i Roca ho va ser al Parlament de Catalunya, institució en la qual Alejandro també hi té una cadira arran dels resultats del 27S. El líder popular a Tarragona, però, no ha abandonat el consistori.

Roca ha aprofitat el darrer plenari de l'any per acomiadar-se, tant dels seus companys de bancada, com de la resta de regidors de la resta de formacions. Fins i tot l'alcalde ha elogiat la seva 'fina ironia'.

Comunicat de Jordi Roca

"Després d’un any polític intens i davant un escenari polític apassionant amb noves responsabilitats al Congrés dels Diputats, he madurat i raonat la decisió de deixar de ser conseller de l’Ajuntament de Tarragona. Ha estat i és un honor ser regidor de la ciutat que m’ha vist nèixer. M’emporto molts bons records. He après molt i he intentat aportat el meu granet de sorra. I m’emporto molts bons amics. Fent balanç d’aquesta etapa, m’emporto moltíssimes coses bones i només em sap greu per aquells que ens han deixat per sempre. La resta, el balanç es positiu.

Estic profundament agraït. Agraït per l’oportunitat, pel privilegi i per l’honor de ser conseller de l’Ajuntament aquests vuit anys. Vull donar les gràcies a tots els veïns de Tarragona, en especial a aquells que han confiat en un servidor i en el projecte polític del Partit Popular, hagi estat amb el seu vot, les seves propostes o les seves crítiques constructives.

A tots els tarragonins que m’he anat trobant aquests anys i amb els que espero seguir col·laborant. Vull donar les gràcies a tots aquells veïns de Tarragona que treballen perquè Tarragona sigui una ciutat millor, ja sigui des de l’àmbit social, l’esport, la cultura o l’ensenyament. Vull donar les gràcies als treballadors dels mitjans de comunicacio, perquè la seva feina és fonamental per la nostra democràcia. Vull donar també les gràcies a tots els treballadors de la casa. Sempre he trobat molta col·laboracio per la seva part.

Son us grans professionals que sempre t’ajuden. Ha estat un plaer compartir gestió amb ells, perquè gràcies a ells funciona la ciutat. Vull també donar les gràcies als companys de consistori de tots els partits. Les relacions personals sempre han estat molt bones i sempre hem treballat per fer de Tarragona, cadascun amb les seves idees, una ciutat millor.

I vull donar també les gràcies a l’alcalde de la ciutat. Y quiero acabar dando las gracias a todos mis compañeros del Grupo Municipal del Partido Popular. Mariano Herráiz, Josep Acero, Pilar Juárez, Judith Heras, Inma Rodríguez, José Luis y Alejandro. Podría hablar mucho, pero voy a dejarlo en compañeros de partido y, sin embargo, amigos.

Dejo mis responsabilidades como concejal del Ayuntamiento en este momento y ahora porque creo que es la manera de trabajar mejor por Tarragona. Y solo puedo acabar con orgullo, con satisfacción y con alegría, con un ¡Viva Tarragona!"


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar