loader
menu

CIUTAT

Tarragona 2017 s'implica en la campanya nadalenca de la ciutat

El Circ Ciutat dimarts, 29 de desembre de 2015

Més d’un centenar de voluntaris de Tarragona 2017 s’han implicat amb la campanya de Nadal per tal d’ajudar a completar l’oferta d’oci i cultural d’aquestes festes a la ciutat. Fins a 130 voluntaris ajudaran a que tot rutlli en cites com el Parc de Nadal, la Cavalcada de Reis o la Cursa de Sant Silvestre.

Pista de gel al Parc de Nadal. Foto: Tarragona 2017

Els Jocs Mediterranis van iniciar la seva campanya nadalenca el passat dia 19 de desembre amb la col·laboració amb l’Institut Europeu de la Mediterrània a la Jornada d’Educació No Formal i Intercultural de la Mediterrània, que es va celebrar a la Plaça de la Font. Tot i aquesta activitat va donar el tret de sortida, els plats forts han arribat amb les vacances de Nadal.

Tarragona 2017 ha portat al Parc de Nadal la pista de gel, una activitat que servirà per passar una bona estona, tot fent exercici. En aquest mateix marc, s’ha instal·lat un punt d’informació i promocional des d’on es reparteixen globus als més petits i des d’on es promou la campanya 2.0 amb el hashtag “#josocTarragona2017”, pensada per promoure l’adhesió al projecte.

Així mateix, el programa d’exhibicions esportives del Parc de Nadal també s’emmarca en l’àmbit del 2017. El Parc de Nadal estarà obert del 26 de desembre al 4 de gener. Com a complement al Parc, el Palau de Congressos ha programat aquest any un Cicle de Cinema Infantil els dies 29 i 30 de desembre al qual els Jocs Mediterranis han donat suport.

La pista de gel de la Plaça Verdaguer, en funcionament des del mes de novembre, també compta amb la col·laboració dels voluntaris 2017 i un punt promocional que també promou la campanya #josocTarragona2017. En aquest punt, també es pot obtenir informació sobre el procediment per fer-se voluntari dels Jocs Mediterranis.

Tancaran l’any donant suport, un cop més, a la Cursa de Sant Silvestre, organitzada per Tarragona Fondistes, i l’inauguraran participant en la Cavalcada de Reis el dia 5 de gener al vespre. A la primera cita del 2016 hi participaran amb la desfilada de la carrossa Fòrum Tarragona 2017 que anirà acompanyada per un seguici format per més d’una cinquantena de voluntaris.

Tarragona 2017 ha iniciat la campanya 2.0 “#josocTarragona2017” perquè els usuaris de les xarxes socials mostrin el seu suport als Jocs


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar