loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La banda Sifóra Kemfai Elföll irromp en l'escena musical de TGN

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 29 de desembre de 2015

La Sala Zero de Tarragona va ser l'escenari de la presentació del primer disc de la banda tarragonina Sifóra Kemfai Elföll, anomenat “Waiting for Juahnito”. Es tracta d'un àlbum singular i amb molta personalitat, amb quinze temes gravats i masteritzats a Echostudio, i que recull la trajectòria de tres anys d'un dels grups amb més projecció del panorama musical tarragoní. Les cançons, originals i carregades d'ironia, van ser interpretades pels nou membres de la banda i va comptar amb alguna participació especial.

La banda tarragonina Sifora Kemfai Elföll. Foto: Sifora Kemfai Elföll

La banda tarragonina Sifora Kemfai Elföll. Foto: Sifora Kemfai Elföl

La banda tarragonina Sifora Kemfai Elföll. Foto: Sifora Kemfai Elföl

“Waiting for Juanhito” ha estat autoeditat i ha comptat amb la col·laboració de més d'un centenar de mecenes a través d'una campanya de micromecenatge. Tots ells van rebre l'àlbum el mateix dia del concert de presentació.

Sifóra Kemfai Elföll és un grup festiu i irreverent, què s'allunya de tots els cànons. Els seu directe fresc i divertit ens porta per diferents estils, què es vesteixen amb un so a mig camí entre una jazz band i una orquestra de festa major. Eclèctica i intergeneracional, aquesta banda és un postal amb més detalls que una foto familiar.

Dos dels temes de “Waiting for Juahnito” ja es poden escoltar al canal de youtube de Sifóra Kemfai Eföll. Tot el disc també es pot escoltar a través d'Spotify

http://www.siforakemfaielfoll.com

http://www.salazero.com/event/sifora-kemfai-elfoll/


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar