loader
menu

La Diputació de TGN, entre les més transparents de l'Estat

El Circ dimarts, 29 de desembre de 2015

La Diputació de Tarragona ha obtingut la màxima puntuació en el rànquing estatal de transparència de les diputacions segons l'estudi elaborat per l’organització Transparency International España. L'ens supramunicipal ha assolit 100 punts en la tercera edició de l'Índex de Transparència de las Diputacions, empatant en el primer lloc amb les diputacions de Huelva, Palència, Valladolid i Biscaia. Aquest resultat supera el de l'edició anterior, que era de 97,5 punts.

Foto: cedida

En aquesta edició, destaca l'augment de la puntuació mitjana de les 45 diputacions avaluades, que se situa en els 81,7 punts, fet que posa de manifest la tasca que en aquest sentit han realitzat aquestes institucions per posar a l'abast la informació a la ciutadania.

Els resultats de l'Índex de Transparència de les Diputacions (INDIP) es basen en un conjunt de 80 indicadors, relacionats amb aquestes sis àrees de transparència: Informació sobre la Diputació, Relacions amb els ciutadans i la societat, transparència econòmica i financera, Transparència en les contractacions de serveis, Transparència en matèries de serveis i suport als municipis, i Indicadors de la Llei de Transparència.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar