loader
menu

CIUTAT

Més de 800 joves passen pel Casal x Nadal de l'Espai Kesse

El Circ Ciutat dimecres, 30 de desembre de 2015

La 5a edició del Casal x Nadal “Obert per vacances” ha comptat amb l’àmplia participació d’uns 800 nois i noies que ha gaudit en una quinzena d’activitats entre les que hi ha trobat tallers de cuina, d’informàtica, noves tecnologies, arts escèniques o esport. Les activitats, dirigides a joves a partir de 12 anys, s’han realitzat els dies 22, 23 de desembre i des del 27 fins el 30.

Joves participant en les activitats del Casal x Nadal. foto: Espai Jove Kesse

Joves participant en les activitats del Casal x Nadal. foto: Espai Jove Kesse

Els tallers de cuina creativa del dia 22 van marcar l’inici de la campanya “Obert per Nadal” i va fer-ho amb l’elaboració d’un miler de galetes i dolços nadalencs. L’endemà es va celebrar la lliga de campions/es FUTSAL arbitrada pel col·lectiu Futsal Formació. Després del descans de Nadal i Sant Esteve, l’Espai Jove Kesse va dedicar un homenatge amb motiu del 30 aniversari de tota una icona dels videojocs, “Super Mario Bros”, amb l’organització d’un torneig intern. L’oferta d’aquests dies la van completar un taller de videojocs, un taller de “hama bead” que consistia en l’elaboració de dibuixes utilitzant unes petites peces de colors, i la visita del Dr. Óculus per presentar als més joves el nou casc de realitat virtual Oculus Rift.

El dia 28 de desembre el col·lectiu de promotors de l’Espai Jove Kesse va organitzar la primera NIT DE LLUFES a Tarragona, un esdeveniment carregat d’innocentades i gresca que va finalitzar amb un simulacre temptador del que podria ser la nit de cap d’any. El dia 29 de desembre, va tenir lloc el 1er Kesse Dj’s Festival de la mà del jove creador Enzo Conigliaro acompanyat dels dj’s de Magnetica Events. Com a darrera activitat extraordinària, avui dia 30 l’entitat Bubble Football Tarragona instal·larà a l’espai esportiu del casal, les seves bombolles d’aire on els joves es podran posar a prova amb les xocants habilitats d’aquest esport innovador.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar