loader
menu

CIUTAT

L'EMT manté el preu dels abonaments més utilitzats i apuja el bitllet senzill

El Circ Ciutat dimecres, 30 de desembre de 2015

A partir de febrer del 2016, el preu del bitllet senzill dels autobusos de l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) passarà dels 1,45 euros actuals a costar-ne 1,50. L’EMT, que durant els dos darrers anys havia mantingut les mateixes tarifes, aplicarà el 2016 un increment del 2,6% en la tarifa del bitllet obligada pel Pla d’Ajust i l’augment de l’IPC; després de mantenir les mateixes tarifes els darrers dos anys. Aquesta revisió però, no afectarà al preu dels abonaments més utilitzats, que engloba el 54% dels usuaris de l’EMT; així com a les condicions de bitllet gratuït, que seguirà assumint l’empresa.

Autobús de l'EMT. Foto: circdetarragona.com

De mitjana, l’augment afectarà la tarifa amb una pujada de 2 cèntims el viatge, perquè tot i la pujada de 5 cèntims del bitllet senzill o la de l’abonament T Tarraco que passarà de 41 a 41,50€, la T Jove no variarà d’acord als criteris de suport al bitllet social de l’EMT.

Les tarifes d’Aparcaments es mantenen

Per la seva banda, Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) manté les tarifes per a 2016, congelant per segon any consecutiu els preus de rotació i abonaments, així com els de les zones regulades blava, verda i taronja.

Es manté així el preu de rotació en horari de 21 hores a 6 del matí, a 0,60 cèntims l’hora, així com es perllonga el caràcter d’aparcament dissuasiu del pàrquing soterrat de Joan XXIII. Aquest recinte sosté la tarifa de 20 euros mensuals de dilluns a divendres en la franja de 8h del matí a 8h de la tarda, coincidint amb l’horari de les zones regulades del centre. La mesura convida a reduir l’entrada de vehicles al centre de la ciutat, tot tenint en compte que al voltant d’aquest pàrquing es concentra una important oferta de transport municipal.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar