loader
menu

CIUTAT

La Grossa de Cap d'Any no se'n recorda de Tarragona

El Circ Ciutat dijous, 31 de desembre de 2015

Aquest any tampoc hi ha hagut sort i la rifa que organitza la Generalitat de Catalunya no ha deixat cap premi a la ciutat. Tot i que les estadístiques apunten que hi ha un 20% més de possibilitats de ser premiat si participem a La Grossa catalana que no pas al sorteig estatal, cap dels 5 números premiats s’ha venut a Tarragona. Aquest any és la tercera edició d’una loteria que es va estrenar el 2013 i que aquell mateix any va deixar caure un segon premi a Tarragona.

Cartell de La Grossa de Cap d'Any.

Més afortunats han estat els veïns de Torredembarra, on ha caigut part d’un segon premi que també s’ha repartit a Lloret de Mar, Sant Miquel de Balenyà i a Barcelona. El primer premi rep 100.000 euros per bitllet, el segon 32.500, el tercer 15.000, el quart 5.000 i el cinquè 2.500.

Com a novetat, enguany les “mans innocents” encarregades de treure el número han estat l’exfutbolista Enric Abidal, el pilot Isidre Esteve, les actrius Lloll Bertran i Nina i Salvador Capellà, guanyador del premi organitzat entre els compradors de bitllets que han utilitzat la pàgina web lagrossa.cat. Capella, acompanyat de la icònica figura de la Grossa, ha estat l’encarregat de treure el primer premi, el 11168, que s’ha venut a La Roca del Vallès i també a través de la pàgina web, pel que podria estar molt repartit per la geografia catalana.

En total s’han emès bitllets per valor d’uns 24 milions d’euros, una xifra molt similiar a la de l’any passat. La Grossa de Cap d’Any destina el 70% del valor dels bitllets a premis i dona els beneficis a programes socials.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar