loader
menu

CIUTAT

El pàrquing Saavedra reobre al públic un mes i mig després de l'incendi

El Circ Ciutat dilluns, 04 de gener de 2016

S'ha restablert la normalitat al cèntric aparcament que ha reobert les portes al públic després d’enllestir les intervencions necessàries posteriors a l’incendi que s’hi va produir el passat mes de novembre.

Pàrquing Saavedra el dia que es va produir l'incendi. Foto: circdetarragona.com

L’aparcament ha anat recuperant l’operativitat de mica en mica i 0en una primera fase va obrir quatre de les sis plantes per ús dels abonats. Ara, finalitzades les reparacions dels desperfectes de totes les plantes, s’ha tornat a posar a disposició les places per a rotació i, per això, ha estat possible la reobertura definitiva al públic.

El foc es va registrar en un magatzem de l’última planta on s’hi guardaven pintures i material, i va obligar a evacuar als treballadors de l’empresa d’Aparcaments Municipals i a una cinquantena d’alumnes del col·legi que hi ha al costat, el Saavedra. L’incendi va afectar els sistemes elèctrics i de desguàs, així com la xarxa general contra incendis. L’incident va fer necessari intervenir per restablir la instal·lació elèctrica en diverses parts, posar canalització de desguàs en alguns trams, sanejar conductes, col·locar un nou sistema de detecció d’incendis i gasos, netejar les marques de les flames i de la cendra i pintar les zones afectades.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar