loader
menu

CIUTAT

Una tanca publicitària de 12 metres crea indignació entre els veïns del barri de Parc Riuclar

El Circ Ciutat dilluns, 04 de gener de 2016

La instal·lació, just abans de Nadal, d'una gran tanca publicitària de 12 metres en uns terrenys privats del barri de Parc Riuclar ha aixecat polseguera entre els veïns. L'anunciant és el nou centre comercial de Reus i el cartell és ben visible des de l'autovia T-11 i des de bona part de Ponent.

La Coordinadora d'Entitats ha recollit la seva queixa, i demana a l'Ajuntament que hi posi ordre.

La Coordinadora d’Entitats de Tarragona (CET) entrarà aquesta setmana a registre una petició demanant a l’Ajuntament de Tarragona que realitzi una auditoria de totes les tanques publicitàries de grans dimensions que existeixen a Tarragona.

Foto: CET

La Coordinadora ha decidit fer aquest pas després que un dels seus membres, l’Associació de Veïns Amics del Parc Riu Clar, hagi començat una campanya demanant que es retiri una tanca publicitària que es va instal·lar a un terreny privat del barri el passat 16 de desembre. Des del primer moment, els veïns van manifestar a la CET la seva disconformitat ja que en cap moment se’ls va consultar aquesta decisió.

Aquesta tanca fa 12 metres d’alçada i està situada de tal manera que sigui visible per als conductors que circulen per l’autovia T-11 que uneix Tarragona i Reus. Els veïns de Parc Riu Clar es queixen perquè degut a les seves grans dimensions la tanca trenca l’estètica del barri, perquè pot resultar perillosa per als conductors ja que pot despistar-los i també pel fet que en cap moment ningú –ni l’empresa ni l’Ajuntament- s’ha posat en contacte amb ells per tal d’anunciar-los la seva instal·lació. Per tot plegat, no es descarta tallar l’autovia si no es prenen cartes en l’assumpte.

El president de la CET, Ángel Juárez, ha manifestat que “el que no pot ser és que no existeixi un control sobre aquest tema i es faci i desfaci segons volen les empreses. Per això mateix, aquesta setmana farem una petició oficial per tal que l’Ajuntament de Tarragona elabori una auditoria per saber quantes tanques existeixen a la ciutat, quines són les seves dimensions i si la seva instal·lació pot ser il·legal o no”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar