loader
menu

CIUTAT

Les escales mecàniques del carrer Vapor i el pas soterrat de la Plaça dels Carros suspenen en neteja

El Circ Ciutat dimarts, 05 de gener de 2016

L’estat de deixadesa i la quantitat de brossa que s’acumula a les escales mecàniques del carrer Vapor i el seu entorn, així com el mal estat del pas soterrat de la Plaça dels Carros són fruit d’un buit en el contracte signat entre l’Ajuntament i l’empresa encarregada de la neteja de la ciutat, Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), i pel qual no hi ha cap encarregat que assumeix la tasca de manteniment. Així ho denuncia el grup municipal de Convergència Democràtica (CDC), qui, a través del seu portaveu, Albert Abelló, ha explicat que la neteja d’aquests dos indrets no figura en el contracte de neteja entre el consistori i FCC. “Són dues zones que s’han convertit en terra de ningú”, ha criticat Abelló.

Deixalles acumulades a les escales mecàniques del carrer Vapor. foto:CDC

Deixalles acumulades a les escales mecàniques del carrer Vapor. foto:CDC

Deixalles acumulades a les escales mecàniques del carrer Vapor. foto:CDC

Ascensor del pas a nivell de la Plaça dels Carros. foto: CDC

Deixadesa, degradació i abandonament són els adjectius que utilitza CDC per exigir a l’Ajuntament que realitzi, amb caràcter urgent, tasques de neteja i manteniment als dos indrets senyalats. “Fa anys que les escales mecàniques del carrer Vapor i el seu entorn acumulen porqueria i desperfectes”, diu el portaveue netejacat el Portaveu de CiU, que també ha assenyalat que es tracta del punt que connecta la Part Baixa amb el centre de la ciutat. “No s’entén que una zona transitada com aquesta no compti amb un servei de neteja i s’hagi de veure envoltada de multitud de brossa acumulada des de fa mesos”.

La mateixa problemàtica afecta el pas soterrat de la Plaça dels Carros on es queixen de que tampoc hi ha cap servei públic ni privat específic que s’encarregui de la seva neteja. “Moltes vegades l’ascensor no es pot utilitzar per les males olors d’orina i vòmits”, ha lamentat Abelló, que ha assenyalat que les escales mecàniques també acumulen porqueria i molts dies no funcionen. “Quan ni les escales ni l’ascensor funcionen, fet que passa sovint, l’única alternativa per a les persones amb mobilitat reduïda és desplaçar-se fins al Serrallo per donar la volta”, ha apuntat el Portaveu de CDC, que ha destacat que “estem parlant d’un dels principals accessos al mar que té la nostra ciutat”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar