loader
menu

CIUTAT

Els sis Centres Cívics de TGN oferten 1440 places pels cursos de la nova temporada

El Circ Ciutat dijous, 07 de gener de 2016

El proper dimecres 13 de gener s’obriran les inscripcions als cursos de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona per la temporada hivern-primavera del 2016 en qual els interessats podran triar entre un centenar d'activitats i per les quals hi haurà gairebé un miller i mig de places. La Xarxa està formada pels centres cívics de Bonavista, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador, Torreforta, Llevant i el centre sociocultural de la Part Alta, on es tindran lloc activitats infantils i familiars i per adults.

Programa d'activitats dels Centres Cívics.

Programa d'activitats dels Centres Cívics.

Enguany s’aposta per la consolidació d’activitats impartides en edicions anteriors i que han tingut molt bona acollida com són els tallers de teatre, cuina, creació de videojocs, anglès, dansa espanyola i taller d’scrapbooking. A més d’altres nous com els de percussió, origami, il·lusionisme, tinta xinesa, Enlaira’t en família i un taller de kapla. Pel públic familiar s’ofereixen un total de 190 places.

Cursos i monogràfics per adults

Els Cursos de Fotografia digital i una nova sortida fotogràfica de patrimoni que serà a la Muralla destaquen en el programa de cursos per adults, així com dos cursos que s’oferirà a les xarxes socials de diferents nivells per conèixer a fons la xarxa Instagram. De les activitats d’expressió artística i manualitats, s’han organitzat novetats com el taller de tinta xinesa i cursos de pintura a l’oli o restauració de mobles. Pel que fa als tallers orientats a potenciar i adquirir coneixements i habilitats, s’ofereixen nous cursos de ganxet, cosmètica natural, elaboració de sabons,etc, i novetats com el taller d’hort primavera estiu, aromateràpia, sabons líquids i un ampli ventall de tallers per facilitar la vida diària. Pel que fa a la dansa, hi haurà activitats com la zumba, el ioga, la dansa espanyola i el cant gòspel, entre d’altres.

També es presenten novetats com pilates o kangoo boots, una nova manera de tonificar el cos amb unes botes especials. També hi ha la possibilitat de fer cursos introductoris d’idiomes: alemany, rus, anglès, italià, xinès, portuguès i francès. Per últim, destacar els cursos de cuina i gastronomia, on aquesta temporada s’han introduït 13 novetats com: cuina de cullera, mones de pasqua, pa i dolços sense gluten i cuina amb Chartreuse, entre d’altres.

Els vestíbuls dels Centres Cívics acolliran 14 exposicions itinerants que aniran rotant entre els diferents centres. Una mostra fotogràfica sobre les minories ètniques xineses (Tibet) juntament amb l’Abecedari de la llibertat, han estat cedides per la Universitat Rovira i Virgili dins del projecte Antenes del Coneixement.

Les inscripcions als cursos i monogràfics s’han de fer del 13 al 31 de gener a la web www.tarragona.cat/centrescivics; les places s’adjudicaran per rigorós ordre d’arribada. Es manté un 50% de descompte per aturats i pensionistes i així com pels infants que tinguin el carnet del Club dels Tarraconins.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar