loader
menu

CIUTAT

Deu joves tarragonins es formaran i treballaran durant tot l'any en una parada del Mercat Central

El Circ Ciutat dijous, 07 de gener de 2016

Reduir la desocupació és un dels principals reptes que caldrà afrontar aquest 2016, sobretot entre els més joves. Amb aquest propòsit arrenca el projecte Singulars de Tarragona Impulsa, un programa de formació dual on deu nois i noies combinaran la formació amb el treball en algunes parades del Mercat Central de Tarragona.

Comerciants, participants del curs amb el conseller d?Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l?Ajuntament de Tarragona. foto: Ajuntament de Tarragona

Els participants són 10 joves de 16 a 29 anys amb formació mínima d'ESO o equivalent, que durant 12 mesos, fins al 31 de desembre de 2016, rebran formació relacionada amb l'atenció al client i la venda de productes, combinada amb una posada en pràctica a les parades del Mercat.

Durant aquest any de formació i treball rebran una remuneració equivalent mínima al salari mínim i, a més a més, es realitzaran les gestions pertinents per facilitar la continuïtat de la contractació, prioritàriament a la mateixa empresa. Els participants també rebran suport a través de tutories de reforç i rebran consells per definir el seu itinerari professionalitzador.La part teòrica s’impartirà a l’Escola Joan XXIII de Bonavista i permetrà accedir a l’obtenció del Certificat de Professionalitat, nivell II en Activitats de venda i formació complementària: UF’s dels mòduls CFGM vinculats amb el CP-II.

El programa, on hi col·labora l’Associació de Venedors del Mercat Central de Tarragona, es un programa subvencionat pel SOC, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu (FSE) en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, i gestionat per l’Ajuntament de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar