loader
menu

CIUTAT

Els Jocs del 2017 oficialitzen el seu trasllat a Marina Port Tarraco

El Circ Ciutat divendres, 08 de gener de 2016

Tot i que ja fa quasi un mes que les oficines i la seu central dels Jocs del Mediterrani 2017 van abandonar el complex Tabacalera i es van traslladar a Marina Port Tarraco, l'acord entre les dues parts s'ha signat aquesta setmana.

D'esquerra a dreta, l'alcalde Ballesteros, Joan Marc Colls, gerent de Marina Port Tarraco, i el Tinent d'Alcalde dels Jocs, Javi Villamayor. Foto: Tarragona 2017

Ballesteros i Colls. Foto: Tarragona 2017

La Fundació Tarragona 2017 i Marina Port Tarraco han materialitzat el conveni de col·laboració que contempla la cessió als Jocs del dret d’ús d’una part de les seves instal·lacions per tal d’allotjar les oficines del Comitè Organitzador fins el 10 de desembre de 2017. L’acte de signatura ha tingut lloc a l’Ajuntament de Tarragona i hi han pres part l'alcalde i alhora President de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros; i el representant de Marina Port Tarraco, Joan Marc Colls.

D’aquesta manera l’organització dels Jocs Mediterranis pot disposar d’un espai totalment equipat i adequat per donar resposta a les necessitats operatives i organitzatives que requereix la cita esportiva de 2017. La direcció de les oficines dels Jocs Mediterranis és: Marina Port Tarraco, Moll de Llevant (Edifici B5 1a planta) / 43004 Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar