loader
menu

L'Ajuntament de TGN no multa els bancs amb pisos buits

El Circ dilluns, 11 de gener de 2016

Malgrat l’acord que es va aprovar al plenari de l’Ajuntament el gener de 2014 pel qual es sancionaria als immobles desocupats permanentment propietat d’entitats financeres i grans empreses, fins ara no s’ha dut a terme cap actuació per actuar en conseqüència. Segons denuncia la CUP de Tarragona, en gairebé dos anys de vigència, la moció aprovada no s’ha implementat per “una manca de voluntat política”.

Martí i Estrada. / foto: circdetarragona.com

Els cupaires han manifestat la seva indignació davant “la passivitat de l’Ajuntament” i exigeixen a l’alcalde que multi els bancs que disposen d’immobles desocupats de forma permanent. La demanda arriba després de conèixer que l’Ajuntament de Reus es decidirà a multar 8 bancs per mantenir una setantena de pisos buits.

En el ple celebrat el passat 23 d’octubre, la CUP va preguntar a l’Alcalde si s’estava multant a bancs a la ciutat, però des de l’Ajuntament es va afirmar que no disposaven de “causa per fer-ho”. Un any després de l’aprovació de la moció, el 21 de novembre del 2014, diversos membres de la PAH van tornar al plenari per demanar respostes i fins i tot van proporcionar el nom de diverses entitats bancàries que caldria multar.

Els cupaires tarragonins contemplen de prop els passos iniciats a Reus en aquest sentit i afirmen que l’execució d’aquesta iniciativa és fruit de la tasca realitzada per la CUP a Reus i, fonamentalment, de la feina de la PAH. “Per tal de combatre les mancances d’habitatge a la ciutat així com lluitar contra els abusos que cometen entitats bancàries” els anticapitalistes es posen a disposició d’aquesta Plataforma.


Documents

pisos buits cup 2016 TGN


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar