loader
menu

TGN treu els contenidors i instal·la papereres mòbils en dos punts de recollida de la Part Alta

El Circ Ciutat > Medi Ambient dilluns, 11 de gener de 2016

L'Ajuntament de Tarragona ha informat d'un canvi en el sistema de recollida de residus a la Part Alta. A partir d’aquesta setmana, les dues àrees de contenidors fixes ubicades a la Plaça de l’Oli i a la Plaça de la Pagesia seran substituïdes per papereres mòbils.

Un punt de recollida de residus del casc antic de TGN. Foto: circdetarragona.com

El canvi, segons el consistori, es veu motivat per l’apuntalament i les properes obres a la Muralla a la Baixada del Roser, ja que els camions de recollida poden entrar a la Part Alta, però han de sortir i circular en contra direcció per diversos carrers: C/Arc de Sant Llorenç, C/Descalços, C/Mercè i pel portal de St. Antoni, amb el conseqüent risc per la seguretat de vianants i vehicles que això suposa.

Per tal de donar servei als veïns, des d’aquest dilluns, 11 de gener, s’instal·len 2 nous punts de papereres mòbils:

· 4 papereres a la Pl. de l’Oli

· 2 al C/Puig d’en Pallars

Alguns consells d'ús

Les papereres mòbils es col·loquen cada dia a les 19:30h i es retiren a les 22h. No es poden deixar escombraries fora d’aquest horari.

Les bosses no es poden deixar fora de les papereres.

A les papereres mòbils només s’hi pot llençar rebuig. Els envasos, vidre, paper i matèria orgànica s’han de llençar als contenidors fixes situats fora muralles: Passeig de Sant Antoni, Rambla Vella i Avinguda Catalunya.

Les papereres mòbils són exclusivament per residus domèstics de rebuig. Els comerciants no les poden utilitzar.

Els comerciants han d’utilitzar els serveis porta a porta de recollida comercial de vidre, matèria orgànica i cartró. La resta de residus comercials, rebuig i envasos, s’hauran de dipositar als contenidors fixes situats fora muralles


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar