loader
menu

CIUTAT

TGN treu els contenidors i instal·la papereres mòbils en dos punts de recollida de la Part Alta

El Circ Ciutat dilluns, 11 de gener de 2016

L'Ajuntament de Tarragona ha informat d'un canvi en el sistema de recollida de residus a la Part Alta. A partir d’aquesta setmana, les dues àrees de contenidors fixes ubicades a la Plaça de l’Oli i a la Plaça de la Pagesia seran substituïdes per papereres mòbils.

Un punt de recollida de residus del casc antic de TGN. Foto: circdetarragona.com

El canvi, segons el consistori, es veu motivat per l’apuntalament i les properes obres a la Muralla a la Baixada del Roser, ja que els camions de recollida poden entrar a la Part Alta, però han de sortir i circular en contra direcció per diversos carrers: C/Arc de Sant Llorenç, C/Descalços, C/Mercè i pel portal de St. Antoni, amb el conseqüent risc per la seguretat de vianants i vehicles que això suposa.

Per tal de donar servei als veïns, des d’aquest dilluns, 11 de gener, s’instal·len 2 nous punts de papereres mòbils:

· 4 papereres a la Pl. de l’Oli

· 2 al C/Puig d’en Pallars

Alguns consells d'ús

Les papereres mòbils es col·loquen cada dia a les 19:30h i es retiren a les 22h. No es poden deixar escombraries fora d’aquest horari.

Les bosses no es poden deixar fora de les papereres.

A les papereres mòbils només s’hi pot llençar rebuig. Els envasos, vidre, paper i matèria orgànica s’han de llençar als contenidors fixes situats fora muralles: Passeig de Sant Antoni, Rambla Vella i Avinguda Catalunya.

Les papereres mòbils són exclusivament per residus domèstics de rebuig. Els comerciants no les poden utilitzar.

Els comerciants han d’utilitzar els serveis porta a porta de recollida comercial de vidre, matèria orgànica i cartró. La resta de residus comercials, rebuig i envasos, s’hauran de dipositar als contenidors fixes situats fora muralles


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar